Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
podle předmětů

Úvod do ergoterapie - 20%
Publikace je koncipována jako základní učebnice k odborným ergoterapeutickým předmětům v Bc. programech na VŠ, ale je také vhodnou učebnicí pro další nelékařské obory a pracovníky v oboru.
podle předmětů
Ukázky

Úvod do ergoterapie

339 Kč
271 Kč
Dějiny pedagogiky - 20%
Publikace je nezbytným studijním materiálem pro studenty učitelství všech fakult a všech oborů na fakultách pedagogických.Tematizuje problematiku dějin výchovy a vzdělání v období novověku a v době moderní, sleduje období 17. až poloviny 20. století.
podle předmětů
Ukázky

Dějiny pedagogiky

305 Kč
244 Kč
Architektura - historie - umění - 20%
Kniha je určena zájemcům o historii, učitelům, studentům gymnázií a vysokých škol a široké veřejnosti.Víceoborová publikace, která přináší pohled na vývoj evropské civilizace, evropského myšlení (filosofie) a na přímý dopad tohoto myšlení na architekturu.
podle předmětů
Ukázky

Architektura - historie - umění

339 Kč
271 Kč
České katastry od 11. do 21. století - 20%
(1x)
Je to první souvislá kniha s podobnou tematikou na našem trhu, která je určena geodetům, studentům, milovníkům historie, čtenářům literatury faktu a všem technicky zaměřeným čtenářům. Popisuje vývoj katastrů od úplných počátků do dnešní doby.
podle předmětů
Ukázky

České katastry od 11. do 21. století

254 Kč
203 Kč
Úvod do komunitního ošetřovatelství - 20%
Odborná publikace, která je ojedinělá na českém trhu, je určena studujícím ošetřovatelství a porodní asistence, sestrám v komunitní praxi a také dalším poskytovatelům komunitní péče.
podle předmětů
Ukázky

Úvod do komunitního ošetřovatelství

127 Kč
102 Kč
Embryologie - 20%
Učebnice embryologie je druhým českým vydáním, které navazuje na jednu z prvních českých učebnic embryologie, napsanou prof. MUDr. Z. Frankenbergerem, vydanou Melantrichem ve 30. letech minulého století. Autor je žákem prof. Frankenbergera.
podle předmětů
Ukázky

Embryologie

332 Kč
266 Kč
Traumatologie ve schématech a RTG obrazech - 20%
Tato v naší litertuře zatím ojedinělá publikace pomáhá čtenáři v orientaci v problematice úrazů. Kniha je určena především studentům medicíny ale i mladším lékařům ve specializační přípravě.
podle předmětů
Ukázky

Traumatologie ve schématech a RTG obrazech

314 Kč
251 Kč
Zevní dermatologická terapie a kosmetika - 20%
Známý brněnský odborník - dermatolog, předkládá koncepčně zcela ojedinělou publikaci, pojednávající o zevní terapii v dermatologii a kosmetice.
podle předmětů
Ukázky

Zevní dermatologická terapie a kosmetika

229 Kč
183 Kč
Biofyzika - 20%
Nové vydání základní učebnice v oboru pro studenty bakalářských oborů lékařských a sociálně zdravotnických fakult.
podle předmětů
Ukázky

Biofyzika

314 Kč
251 Kč
Angličtina - Správné používání časů - 20%
Slovesné časy patří k nejobtížnějším kapitolám při studiu anglického jazyka. Lidé obvykle nejsou jisti, zda používají správný čas, a proto se ostýchají mluvit. Při komunikaci může nesprávný čas navíc způsobit velké nedorozumění.
podle předmětů
Ukázky

Angličtina - Správné používání časů

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 180 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 18 > >>