Nejprodávanější tituly v roce 2018
pro nejmenší

Hádej, jak moc tě mám rád! - 11%
Zajíček měl už dávno spát. Ale zatím měl pořád oči otevřené a držel se tatínkových dlouhých uší. „Hádej, jak tě mám rád,“ pošeptal mu. „Tak schválně!“ usmál se zajíc... Představte si, že máte někoho rádi – moc a moc rádi! – a chcete mu to říct.
pro nejmenší

Hádej, jak moc tě mám rád!

134 Kč
119 Kč
Hravé koťátko - 11%
Leporelo s výsekem vypráví o malém koťátku, které si rádo hrálo. Jak to dopadlo a jestli si s ním hrála i ostatní zvířátka na dvorku, se dozví nejmenší čtenáři z veselého leporela.
pro nejmenší

Hravé koťátko

71 Kč
63 Kč
Na zahradě - Podívej se, kdo se schovává - 11%
(1x)
Podívej se pod okénko a najdi toho, kdo se tam schovává. Leporelo pro děti od 1- 6 let, které je naučí zábavnou formou poznávat zvířátka, která mohou potkat na zahradě - pejska, kočičku, želvu, rybičku v jezírku, morče, králíčka, uprchlého papouška.
pro nejmenší

Na zahradě - Podívej se, kdo se schovává

53 Kč
47 Kč
Objevujeme svět! Rodina - 11%
(1x)
Máš tak velkou rodinu, že už se ve všech těch babičkách, strýčcích, tetičkách, bratrancích a sestřenicích ani nevyznáš? A co takhle se to naučit pěkně od začátku!
pro nejmenší

Objevujeme svět! Rodina

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Barvy - 11%
Objevovat svět barev s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku.
pro nejmenší

Objevujeme svět! Barvy

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Tělo - 11%
Objevovat svět lidského těla s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku.
pro nejmenší
Ukázky

Objevujeme svět! Tělo

224 Kč
199 Kč
Dítě je dítě - 11%
Poté, co se po tatínkovi Žabákovi a mamince Žabákové slehla zem, dvě jejich malé žabičky zůstaly opuštěné. Paní Kosová, pan Krtek a pan Ježek by jim rádi pomohli, ale žádný z nich neví jak.
pro nejmenší

Dítě je dítě

151 Kč
134 Kč
Kde jsou má mláďátka?

Kde jsou má mláďátka? Kdepak se ta chytrá malá zvířátka schovávají? Jsou v křoví, mezi stromy, nebo v krásném květu na louce? ?Plavou v jezeře, nebo se potápí na dno moře? Zkuste je všechny najít, je to velká legrace!

pro nejmenší

Kde jsou má mláďátka?

89 Kč
Objevujeme svět! Protiklady - 11%
Poznávat protiklady s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku
pro nejmenší

Objevujeme svět! Protiklady

224 Kč
199 Kč
Podívej se do svého těla - více než 100 odklápěcích okének - 11%
Tato encyklopedická knížka s odklápěcími okénky tě nechá nahlédnout do útrob lidského těla. Nauč se něco nového! Odklop více než 100 okének a zjisti, jak spolu všechny části lidského těla spolupracují a jak jsou vzájemně propojeny.
pro nejmenší

Podívej se do svého těla - více než 100 odklápěcích okének

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 137 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 14 > >>