Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
ostatní

Domácí výroba moštů - 20%
Kniha je určena pěstitelům ovoce, kteří si chtějí vyrobit mošt sami doma, z menší úrody a to třeba každý den. Dále i těm, kdo chtějí mít jistotu, že získaný mošt je právě z jejich ovoce, že není chemicky ošetřen.
ostatní
Ukázky

Domácí výroba moštů

149 Kč
119 Kč
Drátované šperky - 20%
Další díl edice Šikovné ruce přináší kolekci unikátních rukodělných šperků, vyrobených drátenickými technikami. Jsou nejen velmi elegantní a originální, ale skvěle zapadají i do současných módních trendů.
ostatní
Ukázky

Drátované šperky

169 Kč
135 Kč
Jedovaté rostliny kolem nás - 20%
První svazek nové celobarevné edice Svět rostlin představuje čtenáři rostliny, které jsou většinou běžné známé, dokonce pěstované, a přitom mnohdy pro zdraví lidí a zvířat nebezpečné.
ostatní
Ukázky

Jedovaté rostliny kolem nás

246 Kč
197 Kč
Pěstujeme rostliny k sušení - 20%
Kniha vychází vstříc velké oblibě sušených rostlin, ať už slouží jako dekorace bytu či k jeho provonění. Autorka představuje přes stovku rostlin, které jsou vhodné k sušení.
ostatní
Ukázky

Pěstujeme rostliny k sušení

149 Kč
119 Kč
Zakládáme zahradu - 20%
Publikace od zkušeného zahradního architekta vás seznámí se základními pravidly při projektování zahrady a podrobně provede jednotlivými kroky při vlastním zakládání.
ostatní
Ukázky

Zakládáme zahradu

101 Kč
81 Kč
Keramika II - 20%
Nový díl edice Šikovné ruce volně navazuje na úspěšný titul Keramika I - bez hrnčířského kruhu. Keramická hlína je jeden z nejhezčích materiálů pro rukodělnou práci a dnes si ji můžeme bez problému opatřit již hotovou ve specializovaných obchodech.
ostatní
Ukázky

Keramika II

110 Kč
88 Kč
Léčivé rostliny na naší zahradě - 20%
Kniha o léčivých rostlinách je určena všem, kdo se zajímají o léčivé bylinky, a to nejen z pěstitelského hlediska, ale také z hlediska jejich významu jako koření, zdroje vonných látek a látek s léčebným účinkem.
ostatní
Ukázky

Léčivé rostliny na naší zahradě

149 Kč
119 Kč
Okenní a dveřní otvory - 20%
Reprint přednášek pro posluchače pozemního stavitelství z roku 1930 je zajímavý podrobným shrnutím různých řešení otvorů ve zdech - zejména dveří a oken - podle způsobů provedení a materiálu.
ostatní
Ukázky

Okenní a dveřní otvory

128 Kč
102 Kč
Rodinný dům - 20%
Kniha je určena všem, kdo uvažují o stavbě rodinného domu a přemýšlí o tom, jak bude jejich vysněné obydlí vypadat. Při stavbě rodinného domu totiž čekají na stavebníky různá úskalí a nejdůležitější rozhodnutí je třeba učinit ještě před začátkem stavění.
ostatní
Ukázky

Rodinný dům

149 Kč
119 Kč
Větrání a klimatizace domů a bytů - 20%
Každý obytný nebo pracovní prostor vyžaduje jiný způsob výměny a úpravy vzduchu. Druhé vydání knihy je proto zaměřeno především na vhodné návrhy klimatizace v budovách.
ostatní
Ukázky

Větrání a klimatizace domů a bytů

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 601 - 610 z 620 položek
<< < 1 .. 59 60 61 62 > >>