Nejprodávanější tituly v roce 2018
esoterika a astrologie

Buddhistická psychoterapie - 11%
Tato kniha vznikla z praxe. Popisuje léčivé a dnes již dobře odzkoušené spojení buddhistických a psychoterapeutických ošetřujících postupů. Jsou zde představeny jak techniky různých moderních terapeutických forem...
esoterika a astrologie

Buddhistická psychoterapie

403 Kč
358 Kč
Cesta ven ze šíleného světa - 11%
(1x)

Žijeme ve světě, kde je stále těžší uchovat si psychické zdraví a vnitřní rovnováhu. Mnoho lidí se proto začíná odklánět od hektického a materialistického životního stylu a snaží se vést alternativnější a duchovnější způsob života.

esoterika a astrologie

Cesta ven ze šíleného světa

296 Kč
263 Kč
Thovt: pratón-frekvence duše - 11%

Thovtovy meditace k transformaci frekvence jsou novým a jedinečným nástrojem vnímání a změny tělesných vibrací. Tento nástroj nosí každý v sobě. Jeho dokonalé využití vede k mistrovství nad hmotou.

esoterika a astrologie

Thovt: pratón-frekvence duše

405 Kč
360 Kč
Thovt - Chrám moudrosti - 11%

Pro práci s kartami Chrám moudrosti není třeba zvláštní přípravy. Každý by však měl být do jisté míry seznámen s Thovtovým učením, aby pochopil jednotlivé pokyny.

esoterika a astrologie

Thovt - Chrám moudrosti

351 Kč
312 Kč
Jak vzniká důvěra - 11%
(2x)
Tato kniha se zabývá kořeny nedůvěry a způsoby, jak náš ztracený pocit důvěry obnovit. To, co normálně za důvěru považujeme, je ve skutečnosti jen naše představa o důvěře – dětinská a vysněná.
esoterika a astrologie

Jak vzniká důvěra

284 Kč
252 Kč
Matrix - Božský zdroj - 11%
(1x)
Autor této knihy pátral více než dvacet let po prastarých znalostech a nacházel tajemství onoho Božského zdroje zašifrované v posvátných spisech z odlehlých egyptských, peruánských či tibetských klášterů a v zapomenutých textech.
esoterika a astrologie

Matrix - Božský zdroj

296 Kč
263 Kč
Marcelka z hor 2 - 11%
Druhé pokračování knihy Marcelka z hor vzniklo s cílem přinést odpovědi na další otázky související s mysteriem života a také se zde objevují témata zcela nová, týkající se například smrti či výkladu jinotajů z Bible.
esoterika a astrologie

Marcelka z hor 2

288 Kč
256 Kč
Alchymie a theurgie svatého ohně - 11%
V této knize autor předkládá k zamyšlení obraz vědění dávných předků, který i když zdaleka nedosahuje své původní úplnosti, může nám přinést mnohé odpovědi, které lidstvo dosud neúspěšně hledá.
esoterika a astrologie

Alchymie a theurgie svatého ohně

242 Kč
215 Kč
Sen se stává realitou - 20%
Autentický příběh o hledání odpovědí, rovnováhy, smyslu života i sebe sama. Osloví všechny, kteří se učí řídit intuicí a symboly v životním prostoru, nikoli materiálními hodnotami. Kniha, která vyprovokuje k vlastní aktivitě.
esoterika a astrologie
Ukázky

Sen se stává realitou

139 Kč
111 Kč
Svět Tarotu - 6%
Originální příručka k tarotu, v níž se autorka věnuje převážně symbolice a významům karet, které v jejím pojetí ožívají a stávají se snadno zapamatovatelnými.
esoterika a astrologie

Svět Tarotu

135 Kč
127 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 509 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 51 > >>