Nejprodávanější tituly v roce 2018
naučné

Počkej, milá smrti - 11%
Knížka Počkej, milá smrti vychází ze skutečných zážitků autorky, je příběhem o tom, jak se její děti vyrovnávaly se smrtí milovaného kocourka. Jak vysvětlit smrt malým dětem?
naučné

Počkej, milá smrti

261 Kč
232 Kč
---aděje na s--- - 11%
Příbeh je určen především adolescentní mládeži. Hlavní hrdinové příběhu, Adam a Eva, prožívají vztah první lásky. Žijí v prostředí, kde se katolická víra setkává s ateismem. To v nich vyvolává nespočet otázek..
naučné

---aděje na s---

153 Kč
136 Kč
Bláznivá věda + Plakát
Chcete poznat svět vědy a zkusit si různé zajímavé experimenty? Bláznivá věda je tu přímo pro vás. Knížka je plná zajímavých úkolů, ale i obrázků a informací pro všechny budoucí vědce. Jestli chcete připravit pokus, Bláznivá věda vám poradí, jak na to.
naučné

Bláznivá věda + Plakát

179 Kč
101 věcí o lidském těle - 11%
V rukou máš knihu, která tě vezme na vzrušující cestu lidským tělem, které je tím nejdokonalejším strojem, jaký známe. Poznej, jak fungují důležité orgány a jak probíhají vitální procesy, jako jsou pohyby, trávení nebo reprodukce.
naučné

101 věcí o lidském těle

107 Kč
95 Kč
Život na statku - 11%
Chceš vědět jak vypadá zemědělská výroba? Díky této poutavě napsané encyklopedii plné krásných ilustrací se dozvíš, jak se žijí krávy a jak se potom z mléka dělá sýr, uvidíš, čím se zabývají včelaři a jak od včel získávají med, zúčastníš se letních žní a podzimního vinobraní...
naučné

Život na statku

233 Kč
207 Kč
Nenuda II - 51%
Kniha představuje dvanáct západoevropských zemí, jejich tradice a kultury.
naučné

Nenuda II

199 Kč
98 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 56 položek
<< < 1 .. 4 5 6