Nejprodávanější tituly v roce 2018
pop

A Head Full Of Dreams
Sedmá studiová deska kapely. Žádná nahrávka Coldplay nenabídla tolik hostů jako A Head Full Of Dreams. Kapelu doprovázejí zpěvačky Beyoncé a Tove Lo, Noel Gallagher nebo šestašedesátiletá soulová zpěvačka Marry Clayton, kterou znají příznivci Rolling Stones z duetu Gimme Shelter s Mickem Jaggerem.
pop

A Head Full Of Dreams

791 Kč
Paris
Zaz vzdává hold své francouzské metropoli výhradně prostřednictvím coververzí, které jsou zároveň zcela francouzsky stylové a přitom nepostrádají její osobitost, rozvernost a drzost, kterou posluchačům učarovala.
pop

Paris

386 Kč
Hot August Night III
Neil Diamond - Live At The Greek Theatre Los Angeles.
pop

Hot August Night III

881 Kč
Já ti zabrnkám
Nejslavnější balady Václava Neckáře.
pop

Já ti zabrnkám

354 Kč
Koncert
Richard Müller si pre fanúšikov pripravil ozajstnú lahôdku! Vlaňajšie úspešné „ONA a ON TOUR”, na ktorom ho sprevádzala moderátorská hviezda Adela Banášová, vydal na unikátnom CD.
pop

Koncert

314 Kč
Ondřej Klímek
Ondřej Klímek vydává své první autorské album, na které přizval řadu zajímavých hostů jako Evu Burešovou, Xaviera Baumaxu, Michala Pavlíčka nebo Davida Stypku.
pop

Ondřej Klímek

296 Kč
Pořád jsem to já
Album vydává dáma s jedním z nejpodmanivějších hlasů u nás. Název je symbolický: patnáct písniček podstatou různorodých, ale přitažlivě sjednocených interpretkou.
pop

Pořád jsem to já

354 Kč
Shawn Mendes
Multiplatinový písničkář Shawn Mendes vydal vysoce očekávané třetí eponymní album.
pop

Shawn Mendes

800 Kč
Šípková Růženka
Slavná česká beatová historie po půl století! Rok 1968 přinesl mnohé události potěšitelného i tragického charakteru. Mezi ty právem vděčně vzpomínané rozhodně patří vydání několika rockových alb, letos zčásti reedovaných.
pop

Šípková Růženka

296 Kč
Tears Of A Giant
Pražská zpěvačka vietnamského původu Viah přichází s ambiciózním albovým debutem Tears of a Giant, který zní silně elektronicky, ale umí překvapit i introvertní průzračností.
pop

Tears Of A Giant

179 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 84 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 9 > >>