Nejprodávanější tituly v roce 2018
romány

Faraonův soud
Správce egyptské provincie Manéthon zneužívá mladou služku Laylu, jejího muže přinutí k vyloupení starého hrobu a pak se svědků zbaví. Jediná Layla přežije a s novorozeným synem se jí podaří uniknout do Théb, kde se jí ujme královská manželka Teje.
romány
Ukázky

Faraonův soud

199 Kč
Když se kruh uzavřel
(1x)
Dobrodružný román na pomezí thrilleru a gangsterky se odehrává v nedávné minulosti a současnosti.
romány

Když se kruh uzavřel

224 Kč
Panenky z ráje
Srdceryvný příběh egyptských dívek žijících v muslimské rodině, kde být ženou znamená mlčet, bez nároku na vlastní názor či přání dodržovat zaběhnuté zvyky a plnit vůli mužů.
romány

Panenky z ráje

314 Kč
Příležitost
Fascinující příběh, odehrávající se v polovině devatenáctého století, vypráví o Biancovi, muži se záhadným původem a nadpřirozenými schopnostmi, který je kvůli spiknutí pařížských pozitivistů nucen opustit Evropu, aby se nakonec usadil v Argentině.
romány

Příležitost

269 Kč
Ta dlouhá vlna za kýlem
Jak naložit s válkou, která už patří dějinám, ale neskončila pro ty, kdo ji šťastně přežili, když se k nim zákeřně vrátí tam, kde ji vůbec nečekali?
romány

Ta dlouhá vlna za kýlem

223 Kč
Víc už se nedozvíme
Fascinující příběh Melody Sheeové autor opět zasadil do prostředí svých předchozích románů a obohatil jej o neobvyklý a mimořádně živočišný svět irských kočovníků.
romány

Víc už se nedozvíme

224 Kč
Zapomeň na minulost
Sedmadvacetiletá Saša přišla před lety o otce a starší sestru Mišku, oba zahynuli pod lavinou v horách, kam vzal otec-horolezec poprvé jednu z dcer s sebou.
romány

Zapomeň na minulost

296 Kč
Zrnka soli
Román Zrnka soli skládá ze střípků vzájemně se prolínajících příběhů mozaiku historie jednoho fiktivního evangelického sboru. Příběhy vypráví řada postav, mnohdy oddělených časem, ale vždy propojených místem.
romány

Zrnka soli

170 Kč
Polštář
(2x)
Hořkosladký román o složitých rodinných vztazích a moderní Americe. Výtečné čtení pro každého, od univerzitního profesora po švadlenu.
romány
Ukázky

Polštář

340 Kč
My nejsme my
Eileen, dcera irských imigrantů, se v New Yorku 50. let snaží za každou cenu vymanit z prostředí poznamenaného chudobou a alkoholem.
romány

My nejsme my

404 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 148 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 15 > >>