Nejprodávanější audioknihy ke stažení v roce 2018
česká

Zápisky šílencovy - 20%
(1x)
Hudebník, zpěvák, textař a malíř amatér je také autorem několika vyprávění z vlastního života. Tak jako v malířství je Mládek fascinován vlastním objevem zákonu obrácené perspektivy, kdy věci blízké jsou malinké a vzdálené obrovské
česká
Ukázky

Zápisky šílencovy

139 Kč
111 Kč
Zapomenuté věci zapomenutého génia (divadlo J. Cimrmana) - 20%
Nabízený titul je cimrmanovsky voňavý. Všechno, co zahrnuje, bylo původně součástí jednotlivých her, avšak z nejrůznějších důvodů /většinou časových/ se to do inscenací jaksi nevešlo.
česká
Ukázky

Zapomenuté věci zapomenutého génia (divadlo J. Cimrmana)

99 Kč
79 Kč
Černá sanitka - 20%
Městské legendy z knih Černá sanitka a jiné děsivé příběhy a Černá sanitka: Druhá žeň v audiopodobě. Výběr z tzv. „urban legends“, které sebral a komentářem doplnil etnolog Petr Janeček.
česká
Ukázky

Černá sanitka

199 Kč
159 Kč
Dvacet tisíc mil pod mořem - 20%
Dobrodružný román Julesa Verna o tajuplné ponorce a jejím kapitánu. Na této audioknize předčítá Miroslav Moravec, Luděk Munzar a Radoslav Brzobohatý.
česká
Ukázky

Dvacet tisíc mil pod mořem

139 Kč
111 Kč
Hurvínek a lupiči - 20%
Archivní nahrávkai tohoto divadla, v nichž interpretuje oba dřevěné hrdiny ještě jeho dlouholetý principál a tvůrce moderní poetiky S+H Miloš Kirschner.
česká
Ukázky

Hurvínek a lupiči

99 Kč
79 Kč
Memento - 20%
(1x)
Známý román o drogách a drogově závislých dostal podobu zvukové nahrávky. Pro audioknihu také Richard Krajčo společně s Borisem Carloffem složil i hudbu.
česká
Ukázky

Memento

199 Kč
159 Kč
Perličky Bohumila Hrabala - 6%
Perličky Bohumila Hrabala - povídky slavného spisovatele Bohumila Hrabala na této audioknize čtou Jiří Menzel, Viktor Preiss, Zdeněk Svěrák, Josef Abrhám a sám autor.
česká
Ukázky

Perličky Bohumila Hrabala

169 Kč
159 Kč
Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda - 6%
Hororový příběh o dvou protikladných tvářích lidského charakteru. V titulní dvojroli Ilja Racek, dále hrají Eduard Cupák, Otakar Brousek st., Petr Nárožný, Vladimír Brabec a další .
česká
Ukázky

Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda

212 Kč
199 Kč
Pro každého nebe - 6%
(1x)
Dialog mezi nebem a peklem... Rozhlasová hra známé autorky. Hrají Václav Postránecký – Malec a Karel Pospíšil – anděl v režii Ivan Chrze.Nahrávka Českého rozhlasu z roku 1991
česká
Ukázky

Pro každého nebe

169 Kč
159 Kč
Starověké báje a pověsti - 6%
Starověké báje a pověsti - Zeus – Prométheus – Apollon – Jitřenka, Demeter a Persefoné – Faethon – Dionýsos – Perseus – Herakles - Oidipus – Orfeus a Euridiké.
česká
Ukázky

Starověké báje a pověsti

169 Kč
159 Kč
Zobrazuji 841 - 850 z 862 položek
<< < 1 .. 83 84 85 86 87 > >>