Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
hobby

Květiny
Květiny se svými rozmanitými tvary a nádhernými barvami jsou obrovskou inspirací pro výtvarné umění. Po staletí je jako výzdobný prvek používali sochaři a malíři, nejrůznější řemeslníci i obyčejní lidé, kteří jimi krášlili svůj dům nebo oděv.
hobby
Ukázky

Květiny

110 Kč
Tvoříme z ovčí vlny
Zpracování ovčí vlny bylo známo již v dávných dobách. Velmi zajímavá technika popsaná v nové knize edice Šikovné ruce obohacuje základní řemeslný způsob zpracování ovčí vlny a je velkým přínosem v tvůrčí oblasti.
hobby
Ukázky

Tvoříme z ovčí vlny

118 Kč
Zapomenuté vozy Škoda
(1x)
Každého, kdo se alespoň trochu zajímá o automobily osloví tato publikace, v které vám budou postupně představeny funkční vzorky a prototypy automobilů Škoda z let 1960 až 1990, které se nedostaly do sériové výroby a nikdy o nich nebylo publikováno.
hobby
Ukázky

Zapomenuté vozy Škoda

416 Kč
Drátované šperky
Další díl edice Šikovné ruce přináší kolekci unikátních rukodělných šperků, vyrobených drátenickými technikami. Jsou nejen velmi elegantní a originální, ale skvěle zapadají i do současných módních trendů.
hobby
Ukázky

Drátované šperky

169 Kč
Keramika II
Nový díl edice Šikovné ruce volně navazuje na úspěšný titul Keramika I - bez hrnčířského kruhu. Keramická hlína je jeden z nejhezčích materiálů pro rukodělnou práci a dnes si ji můžeme bez problému opatřit již hotovou ve specializovaných obchodech.
hobby
Ukázky

Keramika II

110 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 75 položek
<< < 1 .. 6 7 8