Nejprodávanější tituly v roce 2018
folk a country

Křídla anděla - 11%
Milan Valenta začínal jako písničkář v 70. a 80. letech, laureát šafránské soutěže mladých talentů o Ptáka Noha, host na koncertech Jaroslava Hutky v Čáslavské a v Baráčnické rychtě, později sólový písničkář na vlastních nebo společných recitálech.
folk a country

Křídla anděla

135 Kč
120 Kč
Žalmy III. Pozvedám své oči k horám - 11%
Oboroh se vrátil ke svým kořenům a nahrál ve studiu Indies v Brně třetí album zhudebněných žalmů v doslovném znění podle Českého ekumenického překladu bible.
folk a country

Žalmy III. Pozvedám své oči k horám

269 Kč
239 Kč
Kaj Te Žav – Kam ísť - 11%
Hvězda slovenské (a romské) populární hudby. Skupina Kali Čercheň interpretuje tradiční romské písně z různých krajin východní Evropy i vlastní songy se suverenitou profesionálů.
folk a country

Kaj Te Žav – Kam ísť

269 Kč
239 Kč
V salonu barokních dam - 11%
Desku jsem nazvala "V salonu barokních dam" podle jedné z písní, která se otevřeně hlásí k odkazu baroka. Nakonec mi vlastně všechny písničky vyšly tak, že se nějakým způsobem k baroku vztahují, ač některé velmi skrytě. Jsou napsány tak, že vždy alespoň dvě písně z alba spolu souvisejí, ať už po stránce motivické, textové, nebo aranžérské. Ve třech skladbách dokonce zpracovávám stejný motiv, jde vlastně o jakési "variace".
folk a country

V salonu barokních dam

269 Kč
239 Kč
Swell Season - 11%
Sólové album lídra The Frames, titulní instrumentálku složila Markéta Irglová. Album nese klasické poznávací prvky Hansardova autorského rukopisu, ale díky celkové náladě i výslednému zvuku dává nahlédnout do zatím neobjevených a o to zajímavějších zákoutí jeho bohaté hudební imaginace.
folk a country

Swell Season

359 Kč
319 Kč
Vztahem zapni! - 11%
Příjemné a vyvážené album s jasným hudebním názorem, pohybujícím se mezi folkovou písničkou, chytrým popem a rytmicky vynalézavým rockem. Album vychází v originálním papírovém digipacku.
folk a country

Vztahem zapni!

269 Kč
239 Kč
V hoře - 11%
Svérázná poetika skladeb, které oscilují od šansonu až po inspiraci lidovou či klasickou hudbou. Hudba na vlnách přílivu a odlivu – v několika okamžicích dostane naše smysly do smutných míst duše a vzápětí je rozproudí sofistikovaným hudebním drivem.
folk a country

V hoře

269 Kč
239 Kč
Vlna za vlnou - 11%
První sólové album Ivo Viktorina, skladatele, zpěváka a multiinstrumentalisty, známého především ze skupiny AG Flek.
folk a country

Vlna za vlnou

269 Kč
239 Kč
Můj tanec - 11%
Sestry Steinovy spolu zpívají od dětství, založily několik převážně rockových kapel, než se rozhodly pro akustickou hudbu. Na druhé desce najdete 14 písní této dvojice nonkonformních písničkářek.
folk a country

Můj tanec

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 86 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>