Nejprodávanější tituly v roce 2018
duchovní teorie a směry

Nová cesta poznání - může se to stát i vám - 11%
Jako autentický dokument kniha zachycuje půl roku autorova života a jeho komunikaci s „osvícenými“. Na mnoho otázek přichází mnoho jednoduchých odpovědí, které mohou být inspirací,jak řešit problémy běžného dne a nalézt své poslání.
duchovní teorie a směry

Nová cesta poznání - může se to stát i vám

288 Kč
256 Kč
Prázdný člun - 11%
V rozjímání nad příběhy čínského mystika Čuang-c'eho rozvíjí Osho tři tisíce let staré taoistické poselství o dosažení seberealizace a pomáhá nám hlouběji porozumět sobě samým a svému životu.
duchovní teorie a směry

Prázdný člun

358 Kč
318 Kč
Slovo Buddhovo - 20%
Slovo Buddhovo sestavené Nyánatilokou Mahátherou (1878 – 1957) je vůbec prvním v evropském jazyce sepsaným systematickým pojednáním Buddhova učení, které užívá vlastní slova Buddhova.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Slovo Buddhovo

150 Kč
120 Kč
Minutové nesmysly - 11%
Až budete číst krátké příběhy a probojovávat se mistrovým tajemným jazykem, možná bezděky narazíte na učení Tichu, jež je v knize ukryto, a dojdete k Probuzení ? a proměníte se. To právě znamená Moudrost: Změnit se tím, že si uvědomíme skutečnost.
duchovní teorie a směry

Minutové nesmysly

196 Kč
174 Kč
Beseda bohů - 20%
Beseda bohů je napsána jako učebnice jógy. Květoslav Minařík zde podává zevrubné informace o různých druzích jóg a přizpůsobuje je evropskému životu a myšlení v závěrečné „integrální józe“.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Beseda bohů

190 Kč
152 Kč
Proměna - 11%

Dr. Wayne W. Dyer je mezinárodně uznávaný autor a řečník v oblasti osobnostního rozvoje. Ve své Proměně přehledným a jednoduchým způsobem zpřístupňuje duchovní pravdy člověku moderní doby a napomáhá nám tak žít život z duchovní perspektivy.

duchovní teorie a směry

Proměna

215 Kč
191 Kč
Bůh jako vysvětlení - 11%
V druhé polovině dvacátého století došlo v anglosaské jazykové oblasti k oživení zájmu o problematiku filosofické (tj. na víře nezávislé) theologie. Autor začíná svou knihu výkladem o pojmu Boha ve velkých monoteistických náboženských soustavách.
duchovní teorie a směry

Bůh jako vysvětlení

170 Kč
151 Kč
Okno v čase - 11%
(3x)
Vizionář a vědec Peter Russell ve svém bestselleru Okno v čase odvážně nastoluje hlavní duchovní výzvu naší doby — možnou transformaci našeho vědomí na vyšší úroveň.
duchovní teorie a směry

Okno v čase

217 Kč
193 Kč
Moje duchovní pouť životem - 6%
(1x)
Jeho Svatost čtrnáctý dalajlama nás v roce padesátého výročí svého odchodu do exilu v důsledku čínského vpádu do Tibetu a zároveň v roce sedmdesátého výročí svého uvedení na trůn provází svou duchovní poutí životem.
duchovní teorie a směry

Moje duchovní pouť životem

253 Kč
238 Kč
Učebnice výkladu tarotu - 11%
Čtvrté vydání oblíbené učebnice, která je vhodným průvodcem pro všechny zájemce o tarot.
duchovní teorie a směry

Učebnice výkladu tarotu

273 Kč
242 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 247 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 25 > >>