Nejprodávanější tituly - leden 2019

Dívka v ledu
(11x)
Poté co je v parku v jižním Londýně pod vrstvou ledu nalezeno tělo mladé ženy, na místo přijíždí detektiv šéfinspektor Erika Fosterová. Oběť, krásná dívka z mocné a bohaté rodiny, měla podle všeho dokonalý život.

Dívka v ledu

404 Kč
Doskočiště protektorát
Dramatické osudy parašutistů a českých odbojářů radikálně vyvracejí všechny zažité teorie o zbabělém českém národu, který umí jen ohýbat hřbet a za svobodu vůbec nebojuje. Tihle lidé bojovali a vsázeli to nejcennější!

Doskočiště protektorát

248 Kč
Dva dopisy Pospischielovi
Max von der Grün se svým výrazně autobiografickým románem Dva dopisy Pospischielovi vrací ke svému vlastnímu dospívání na Tachovsku v období prvorepublikového Československa. Součástí knihy je i čtivý doslov s autorovým životopisem.
Ukázky

Dva dopisy Pospischielovi

266 Kč
Exotem na této zemi
(1x)
Kniha známého salesiánského kněze a pedagoga, „pastýře undergroundu“, je putováním po stopách Božího milosrdenství na této zemi.

Exotem na této zemi

179 Kč
Historici, historiografie a dějepis
Publikace přináší devatenáct studií, v nichž autor analyzoval problémy moderní české a částečně též světové historiografie v širokém časovém záběru od počátku 19. až na práh 21. století.
Ukázky

Historici, historiografie a dějepis

280 Kč
Hrobaříci v podzámčí
Druhý díl detektivní trilogie pro mladé čtenáře je volným pokračováním napínavého příběhu Tajemství Hrobaříků.
Ukázky

Hrobaříci v podzámčí

251 Kč
Jak přežít šikanování
Šikana. Téma, které se týká každé školy a dokonce i každé školní třídy. Děti, které někdo šikanoval, se cítí podobně. Nechápou, proč se staly obětí šikanování, nerozumí tomu, co se děje.
Ukázky

Jak přežít šikanování

134 Kč
Karel IV. Únos v Paříži
Bářino první a nejprodávanější dobrodružství v novém vydání! Bára našla na půdě starý atlas, vůbec přitom ale netušila, jaké skrývá tajemství. Vypravte se s Bárou za Karlem IV.

Karel IV. Únos v Paříži

224 Kč
Kritik
(2x)
Druhý díl kriminální série Akta Enzo.

Kritik

296 Kč
Křesťanství, vztahy a sex
Kniha přináší přehled praktických a realizovatelných morálních zásad sexuální a vztahové výchovy. Stabilita vztahů totiž netrápí jen dospívající děti z křesťanských rodin, ale i děti nevěřících rodičů.

Křesťanství, vztahy a sex

250 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100