Díky citlivému přístupu autorky, jejímu moudrému vhledu a jasnému a srozumitelnému výkladu odhalíme kořeny poruch příjmu potravy, porozumíme jejich fungování a zjistíme, že dokonce mají svůj účel.
Kniha pojednává nejen o samotných potravinách a nápojích (najdeme zde kapitolu o kávě, víně, pivu atd.), ale i o jednotlivých složkách výživy člověka, které mají vliv na jeho zdraví.
Kniha Vybrané kapitoly z klinické výživy I. vychází z Kurzu klinické výživy, který slouží jako základní podmínka k získání Osvědčení o způsobilosti k provádění nutriční péče (licence F016).
Čínské učení o výživě.
Tato kniha nenabízí jen dobrý úvod pro laiky, je také dobrou příručkou pro pokročilé, pro praktikanty čínské medicíny.
Je jednou z mála knih, které mohou být umístěny jak v knihovničce, tak i v kuchyni.
Závěrečný díl jednoho z nejucelenějších herbářových děl, které kdy vyšlo v českých zemích, obsahuje praktické aplikace léčivých bylin podle nemocí a chorob.
Tato kniha představuje výsledky detailní studie periodické tabulky, které ukazují vztah mezi chemií a homeopatií a zdůrazňuje vědecký základ homeopatie. Detailně studuje minerální léky i s případy, které vyvolávají v mysli jasné obrazy.
Kniha kombinuje základy staré moudrosti kabaly s nejnovějšími poznatky vědy, takže představuje jakýsi kompletní vzorec života. Kabala, to je moudrost, jež podporuje jednotu a celistvost a potlačuje rostoucí egoismus každého z lidí...