Nejprodávanější tituly - leden 2019
film

Veselá beruška
Výukový program pro rozvoj matematických kompetencí, vstup do světa matematiky pro děti.
film

Veselá beruška

170 Kč
Čertoviny
Stalo je jednou, že se v pekle uklízelo. Čerti se jen hemžili, ale protože si k práci neuměli šikovně zajít, navzájem si překáželi a klopýtali jeden přes druhého, prostě hotový blázinec. Toho zmatku využili dva mladí čerti, kteří schválně ještě víc při uklízení překáželi.
film

Čertoviny

89 Kč
Na Stojáka v kině - Zepředu i zezadu
Nejzábavnější podzimní nabídka kin proběhne Na Stojáka a v úplně novém exklusivním formátu 17D. 17 debilů a mikrofon. Parta komiků Na Stojáka připravila jeden jediný a nikdy neopakovaný speciální a úplně nejvíc unikátní večer nabitý humorem.
film

Na Stojáka v kině - Zepředu i zezadu

89 Kč
Pračlověk
Dug je typický neohrožený hrdina dosud žijící v celkem poklidně probíhající době kamenné. A teď, spolu se svým čtyřnohým přítelem Čenichem, musí zachránit svůj kmen a milovaný domov před velkou hrozbou.
film

Pračlověk

89 Kč
Zahradnictví: Nápadník
Filmová trilogie Zahradnictví se skládá ze tří samostatných filmů odehrávajících se na pozadí nejdramatičtějších období minulého století a časově předchází oblíbenému snímku Pelíšky (1999).
film

Zahradnictví: Nápadník

89 Kč
Psi Páně
Netradiční dokumentární film o Řádu kazatelů, dominikánů. Vznikl k příležitosti 800 let od založení řádu. Nesleduje však jeho bohatou historii, zaměřuje se na současné dominikány i lidi kolem nich.
film

Psi Páně

135 Kč
Zahradnictví
(2x)
Rodinná sága pokrývající plochu dvaceti let je rozvržena do tří částí (Rodinný přítel, Dezertér a Nápadník), z nichž každá je psána v trochu jiném žánru a každou vypráví jiný interpret.
film

Zahradnictví

269 Kč
Úsměvy smutných mužů
(17x)

Když spadnete na dno, nezbývá než se odrazit směrem vzhůru. Místy úsměvné, místy drsné zápisky z protialkoholní léčebny.

film
Ukázky

Úsměvy smutných mužů

203 Kč
Projekt Da Vinci
Na DVD je zachycen jedinečný dokument o díle Leonarda Da Vinci a jeho spojení s tajemnem, umožňující lépe pochopit záhadu tzv. Da Vinciho kódu, který je nyní, díky knize Dana Browna a stejnojmennému filmu "Šifra mistra Leonarda" velice populární.
film

Projekt Da Vinci

179 Kč