Nejprodávanější audioknihy ke stažení - leden 2019
beletrie

To nejlepší z Rumcajse - 20%
Tento titul vám nabízí zvukový přepis nejlepších pohádek o Rumcajsovi. Spolu s dětmi si je jistě rádi poslechnou také jejich rodiče a určitě i dědeček s babičkou. Loupežník Rumcajs je totiž večerníčkovský evergreen.
beletrie
Ukázky

To nejlepší z Rumcajse

99 Kč
79 Kč
Z deníku kocoura Modroočka - 20%
(1x)
Půvabný deníček Josefa Koláře zachycující jeho soužití s kocourkem Modroočkem načetl svého času pro populární rozhlasové večerníčky Hajaja Vlastimil Brodský.
beletrie
Ukázky

Z deníku kocoura Modroočka

99 Kč
79 Kč
Kampak běžíš, ježku - 20%
Skoumal inspiruje českou textařskou elitu ale i zpětně on je inspirován vtipnými a hravými texty Emanuela Frynty, Zdeňka Svěráka, Jana Vodňanského či Pavla Šruta. Řadu skladeb si zpívá buď autor sám, nebo s doprovodem dětských interpretů
beletrie
Ukázky

Kampak běžíš, ježku

99 Kč
79 Kč
Pověsti českých hradů a zámků - 20%
Pověsti českých hradů a zámků - první díl trilogie pověstí českých, moravských a slezských hradů a zámků z původního textu Nadi Moyzesové, doprovázený písněmi kapely Čechomor. Audioknihu vypráví Barbora Hrzánová.
beletrie
Ukázky

Pověsti českých hradů a zámků

149 Kč
119 Kč
Pověsti slezských hradů a zámků - 20%
(1x)
Závěrečný díl trilogie pověstí českých, moravských a slezských hradů a zámků, doprovázených písněmi kapely Čechomor. Vypravěči Ewa Farna a Radek Pastrňák se ke kapele v některých písních připojí.
beletrie
Ukázky

Pověsti slezských hradů a zámků

149 Kč
119 Kč
Povídky - 20%
(1x)
Svěrákovy inteligentní texty s příznačným humorem, touhou a erotikou našly své nejlepší interprety.
beletrie
Ukázky

Povídky

139 Kč
111 Kč
Tři muži ve člunu - 20%
Anglický spisovatel Jerome Klapka Jerome psal eseje a krátké humoristické příběhy, které shrnul v roce 1889 do knihy Tři muži ve člunu o cestě několika přátel, plujících po Temži a bavících sebe navzájem nejrůznějšími historkami ze života.
beletrie
Ukázky

Tři muži ve člunu

139 Kč
111 Kč
Muži, kteří nenávidí ženy - 20%
(8x)
Rozsáhlý detektivní román (první díl trilogie Milénium). Novinář Mikael Blomkvist vyšetřuje starý kriminální případ, seznámí se s Lisbeth Salanderovou, mladou svéhlavou ženou-hackerkou, která se stane pro jeho pátrání nepostradatelnou. Globální bestseller.
beletrie
Ukázky

Muži, kteří nenávidí ženy

299 Kč
239 Kč
Starověké báje a pověsti - 6%
Starověké báje a pověsti - Zeus – Prométheus – Apollon – Jitřenka, Demeter a Persefoné – Faethon – Dionýsos – Perseus – Herakles - Oidipus – Orfeus a Euridiké.
beletrie
Ukázky

Starověké báje a pověsti

169 Kč
159 Kč
Hurvínkovo letní dobrodružství - 20%
Léto je dobou prázdnin a prázdniny dobou dobrodružství. Ne, že by je Spejbl a paní Kateřina zrovna vyhledávali, i když o Hurvínkovi a Máničce to tak úplně tvrdit nelze.
beletrie
Ukázky

Hurvínkovo letní dobrodružství

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 244 položek
<< < 1 .. 22 23 24 25 > >>