Nejprodávanější tituly - leden 2019
esoterika a astrologie

Mystická Lenormand - 6%
(1x)
Knihy výkladu a sada 36 vykládacích karet.
esoterika a astrologie

Mystická Lenormand

254 Kč
239 Kč
O sexu - 11%
Sex je naprosto přirozený, říká kontroverzní duchovní učitel Osho, a kritizuje církve za spojování sexu s hříchem a s pocitem viny. V knize odpovídá na otázky svých žáků a nabádá je, aby se oprostili od zažitých názorů a znovu odhalili čirost bytí.
esoterika a astrologie

O sexu

288 Kč
256 Kč
Svět Tarotu - 6%
Originální příručka k tarotu, v níž se autorka věnuje převážně symbolice a významům karet, které v jejím pojetí ožívají a stávají se snadno zapamatovatelnými.
esoterika a astrologie

Svět Tarotu

135 Kč
127 Kč
Karty Kouzelné mapy - 6%
(1x)
Karty Kouzelné mapy jsou ideálním průvodcem na životní cestě. Byly vytvořeny, aby vám pomohly pochopit kouzlo příběhu vašeho života, posílily vás, ukázaly cestu ke svobodě a naplnění životního poslání.
esoterika a astrologie

Karty Kouzelné mapy

377 Kč
355 Kč
Osho Zen Tarot - 6%
(5x)
Zdá se vám život nejistý a plný pochybností? Hledáte nějaký zdroj inspirace? Osho Zen Tarot se zaměřuje na pochopení toho, co je tady a teď.
esoterika a astrologie

Osho Zen Tarot

660 Kč
622 Kč
Zákon rezonance - 11%
(2x)
Jakákoliv vaše myšlenka se zmaterializuje a bude vyzkoušena smysly: myšlenky o kráse a bohatství stejně jako myšlenky o negativitě. Bez výjimek.
esoterika a astrologie

Zákon rezonance

296 Kč
263 Kč
Zázračný půst - Nový začátek - 11%
Kniha je praktickým rádcem technické stránky půstu, metody, která omlazuje a tím také osvobozuje ducha od zátěže všedního dne.
esoterika a astrologie

Zázračný půst - Nový začátek

313 Kč
278 Kč
Aura, čakry a sebeléčení - 11%
V knize Aura, čakry a sebeléčení autoři předkládají výsledek deseti let svých osobních zkušeností s energetickou diagnostikou člověka. Věnují se měření aury, přinášejí originální a netradiční pohled na souvislosti mezi aurou, čakrami a zdravím...
esoterika a astrologie

Aura, čakry a sebeléčení

269 Kč
239 Kč
Buddhistická moudrost - 11%
Tato malá knížka nabízí soubor myšlenek a reflexí pro každý den v roce. Obsahuje pasáže z Buddhových nauk, které probudí vaše srdce a vtáhnou vaši mysl. Noste ji s sebou, a kdykoli si najdete chvilku, použijte ji jako inspirativního průvodce.
esoterika a astrologie

Buddhistická moudrost

295 Kč
262 Kč
Jóga podle čaker - 11%
Kniha, která nesmí chybět v knihovničce žádného studenta ani učitele jógy! Díky této dlouho očekávané knize uznávané odbornice na čakry Anodey Judith lépe pochopíte systém jógy a posunete svoji praxi o stupeň dál.
esoterika a astrologie

Jóga podle čaker

494 Kč
439 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 163 položek
<< < 1 2 3 4 .. 17 > >>