Nejprodávanější tituly - leden 2019
ženy

Děvčátko na kře
Bylo jí devět, když se jí TO stalo. To slovo. ZNÁSILNĚNÍ. Malá Adélaide v tu chvíli potřebovala, aby jí někdo vysvětlil, co se stalo, a ne sérii výslechů. Potřebovala si o tom s někým promluvit, a ne narazit doma na bariéru mlčení...
ženy

Děvčátko na kře

224 Kč
Eliška známá i neznámá
Tato brožurka má velmi výstižný název „Eliška známá i neznámá“ a je sestavena ze svědectví spolusester, kněží a přátel. Inu, světec je opravdu známý i neznámý, vnímáme to, co je vidět na povrchu, ale mnohem větší poklad je skrytý uvnitř.
ženy

Eliška známá i neznámá

116 Kč
Josephine Bakerová
Fascinovala Picassa, Cocteaua, Le Corbusiera i Simenona. Ve třicátých letech se z ní stala první černošská hvězda světového věhlasu.
ženy
Ukázky

Josephine Bakerová

448 Kč
Má léta u Diora

Suzanne Lulingová byla jednou z výjimečných osobností Diorova nejužšího týmu. Právě ona měla rozhodující podíl na vzestupu tohoto módního domu a jeho věhlasu doma i v zahraničí.

ženy

Má léta u Diora

269 Kč
Naděje je na druhém břehu
(1x)
Jedenáct žen, jedenáct životů, 192 stran příběhů a jejich analýzy, 466 fotografií. Jedno úmrtí a dvě zmizelé ženy. Jak se tyto ženy dívají na svět kolem sebe, jak vidí nás a společnost?
ženy

Naděje je na druhém břehu

233 Kč
Přežila jsem Hitlera
Berlín 1940. Mladičké Židovce Marii Jalowiczové hrozí deportace. Jenže ona chce žít. Za každou cenu. A tak zmizí. Celou válku se skrývá a někdy za to platí opravdu vysokou cenu.
ženy
Ukázky

Přežila jsem Hitlera

313 Kč
Ztřeštěná sedma
Jedna z nejuznávanějších současných mexických spisovatelek a publicistek ve své knize předkládá portréty sedmi mexických ženských osobností převážně z první poloviny 20. stol.
ženy

Ztřeštěná sedma

224 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 17 položek
<< < 1 2