Nejprodávanější knihy - leden 2019
partnerství

Intimní splynutí - 6%
(1x)
Tato kniha je o otvírání našich srdcí a o jedinečných vlohách, které jsou uloženy hluboko v naší sexuální, emoční i duchovní podstatě.
partnerství

Intimní splynutí

254 Kč
239 Kč
Pohlavně s rozumem - 11%
Hravá autorská publikace Terezy Bartošové je určena dětem od 10 let. Ilustrovaná sexuální výchova pro dívky i chlapce.
partnerství

Pohlavně s rozumem

224 Kč
199 Kč
Láska je příběh - 11%
Kognitivní psycholog Robert Sternberg proslul svou trojúhelníkovou teorií lásky, podle níž se každá láska vyznačuje přítomností nebo nepřítomností tří složek: intimity, vášně a závazku.
partnerství

Láska je příběh

89 Kč
79 Kč
Obrana masochismu - 11%
V této provokativní knize Anita Phillips inteligentně zachraňuje masochismus před klinickým diskurzem, který jej nazývá patologickou chorobou, a navrací jej do kontextu odlišné lidské zkušenosti a uměleckého vyjádření.
partnerství

Obrana masochismu

313 Kč
278 Kč
Sex jako cesta k Bohu - 6%
(1x)
Oblíbený a provokativní autor David Deida ukazuje v knize „Sex jako cesta k Bohu“ posvátný rozměr milování. Naučíte se vědomě pěstovat schopnost otevřenosti a jednoty a sex prožívat tak, aby byl vyjádřením vašeho skutečného já.
partnerství

Sex jako cesta k Bohu

246 Kč
231 Kč
Tantra, nejčastější otázky a pochybnosti - 6%

První kniha, která vysvětluje skutečnou podstatu tantry formou otázek a odpovědí. Je přístupná každému, protože jsou do ní vybrány nejčastejší otázky jak laiků, tak i těch, kdo kurzy tantry již navštěvují.

partnerství

Tantra, nejčastější otázky a pochybnosti

135 Kč
127 Kč
Muž 50+ - 11%
Tato knížka je tím nejlepším dárkem k narozeninám pro vašeho kamaráda, kolegu, bratra, tátu či švagra, pokud jeho věk začíná číslem 5!
partnerství

Muž 50+

134 Kč
119 Kč
Tantrický sex a masáže - 11%
Tantra je mystická věda, která nám umožňuje spojit moudrost svého nitra s kosmem, do něhož jsme ponořeni. Zároveň nám pomáhá dosáhnout EXTÁZE.
partnerství

Tantrický sex a masáže

349 Kč
310 Kč
Žena 50+ - 11%
Padesátiny? Žádná tragédie… Obdarujte svoji kamarádku, kolegyni, maminku, tetičku či sestru tím nejlepším dárkem, který ji určitě potěší. Konečně se dozví, že se už nemusí omezovat, věřit reklamám na přípravky proti stárnutí, nosit bikiny, flirtovat,
partnerství

Žena 50+

134 Kč
119 Kč
Ženy, které jedí ve svitu Luny - 11%
(1x)
Díky citlivému přístupu autorky, jejímu moudrému vhledu a jasnému a srozumitelnému výkladu odhalíme kořeny poruch příjmu potravy, porozumíme jejich fungování a zjistíme, že dokonce mají svůj účel.
partnerství

Ženy, které jedí ve svitu Luny

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 24 položek
<< < 1 2 3 > >>