Nejprodávanější e-knihy - leden 2019
kariéra

100 zlatých pravidel pro úspěšné vztahy s lidmi - 20%
Sto zlatých pravidel vám ukáže, jak se s ostatními naladit na stejnou vlnu, jak druhé pochopit, budovat s nimi pevné vztahy a jak z nich dostat to nejlepší. Tato pravidla vám pomohou říkat a dělat správné věci a zvládnout každou situaci!
kariéra
Ukázky

100 zlatých pravidel pro úspěšné vztahy s lidmi

237 Kč
190 Kč
Velká kniha fuckupů - 20%
Jak přišel o peníze miliardář Karel Janeček? Co přinesl zpackaný vědecký experiment české vědkyni s doktorátem z Oxfordu Kateřině Falk? Proč zkrachovala restaurace pražskému kavárníkovi Ondrovi Kobzovi?
kariéra
Ukázky

Velká kniha fuckupů

227 Kč
182 Kč
Motivace a odměňování pracovníků - 20%
Jsou vaši zaměstnanci málo výkonní a iniciativní? Chcete své zaměstnance motivovat, ale nevíte jak? Přijde vám finanční forma motivace už v dnešní době málo?
kariéra
Ukázky

Motivace a odměňování pracovníků

212 Kč
170 Kč
Designérem vlastního života - 20%
(1x)
Naučíme vás, jak používat myšlenkové nástroje designérů k vytvoření života, který pro vás funguje nejlépe a přináší vám radost.
kariéra
Ukázky

Designérem vlastního života

215 Kč
172 Kč
Dokonalý život - 20%
Kniha ukazuje důležitou cestu k osobní svobodě a nezávislosti a nenápadnou, nenásilnou formou předává vědomosti o principech budování vlastní kariéry, dosahování skutečného úspěchu a štěstí.
kariéra
Ukázky

Dokonalý život

229 Kč
183 Kč
Mistrovská paměť - 20%
(1x)
Zdokonalte svou paměť s mistrem světa v paměťovém sportu! Objevte tajemství fungování paměti a využijte naplno skryté možnosti mozku!
kariéra
Ukázky

Mistrovská paměť

212 Kč
170 Kč
Umění slovní sebeobrany - 20%
Tato knížka plná jasných a praktických rad a příkladů vám pomůže čelit všem slovním útokům a provokacím. Jde o jednu z nejlepších a nejužitečnějších knih na toto téma, při jejímž čtení se budete zároveň dobře bavit.
kariéra
Ukázky

Umění slovní sebeobrany

254 Kč
203 Kč
107 zlatých pravidel úspěšného manažera - 20%
Chcete patřit mezi manažery, kteří hladce a bez námahy postupují kupředu a budují úspěšně a rychle svou kariéru bez ohledu na zavedený systém, mezilidské problémy, nedosažitelné cíle a pracovní přetížení?
kariéra
Ukázky

107 zlatých pravidel úspěšného manažera

229 Kč
183 Kč
Personalistika pro manažery a personalisty - 20%
Personalistika pro manažery a personalisty přináší ucelený pohled na personalistiku a personální činnosti v moderní organizaci. Manažeři a personalisté si prostřednictvím publikace osvojí systémové a strategické zásady a postupy organizace personalistiky.
kariéra
Ukázky

Personalistika pro manažery a personalisty

212 Kč
170 Kč
Zen a hotovo - 20%
(6x)
Nestíháte? Cítíte se zavaleni úkoly a v noci přemýšlíte, na co jste kde zapomněli? Vyzkoušejte Babautův naprosto minimalistický systém deseti jednoduchých návyků na zlepšení produktivity a osobní rovnováhy nazvaný Zen to done (ZTD).
kariéra
Ukázky

Zen a hotovo

140 Kč
112 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 28 položek
<< < 1 2 3 > >>