Nejprodávanější audioknihy na CD - leden 2019
děti a mládež

Dobrodružství pavouka Čendy - 11%
(1x)
Pavouk Čenda a jeho kamarádka dřevěná kukačka spolu žijí ve starém opuštěném domě. Zaběhnutý řád však jednoho dne naruší zloděj a pak i lopaty buldozérů, které začnou dům bourat. Všechno zlé ale bývá pro něco dobré.
děti a mládež

Dobrodružství pavouka Čendy

179 Kč
159 Kč
Ptákoviny pirátského papouška - 11%
Že papoušci nemůžou zažít žádné pořádné dobrodružství? Tak to jste tedy na omylu, ne-li na větvi! Jsem papoušek Rudy a v životě jsem toho zažil už dost.
děti a mládež

Ptákoviny pirátského papouška

269 Kč
239 Kč
Alea dívka moře: Volání z hlubin - 11%
(2x)
Nikdy se nepřibližuj k vodě! To byla poslední slova její matky, předtím než zmizela. Aleu však voda a tajemství kolem ní natolik přitahují, že vyrazí s kamarády na plavbu po moři.
děti a mládež

Alea dívka moře: Volání z hlubin

224 Kč
199 Kč
Gorila a já - 11%
Hlavní hrdinkou knihy je osmiletá Jonna, která žije v dětském domově. Ředitelka ji nemá ráda a ochotně ji předá k adopci děsivé Gorile, která do domova jednoho dne přijede v otlučeném Volvu. Gorila žije na skládce a živí se prodejem šrotu.
děti a mládež

Gorila a já

248 Kč
220 Kč
Hadrová Ančka
Na motivy Johnny Gruellové vypráví Ljuba Skořepová. Příběhy panenky a jejich kamarádů z dětského pokoje...
děti a mládež

Hadrová Ančka

107 Kč
Kdo zachrání Pižďucha? - 11%
Sedmnáct pohádek napsal oblíbený tanečník Jan Onder, známý z pořadu „Taneční hrátky s Honzou Onderem“ se svou maminkou, psycholožkou.
děti a mládež

Kdo zachrání Pižďucha?

316 Kč
281 Kč
Ponorková nemoc - 11%
Greg Heffley má fakt problém. Školní majetek byl poškozen a on je hlavním podezřelým. Ale nejšílenější na tom je, že je nevinný. Nebo aspoň skoro.
děti a mládež

Ponorková nemoc

206 Kč
183 Kč
Anne ze Zeleného domu - 11%
(3x)

Naštěstí mám fantazii. Co asi dělají lidé, kteří ji nemají? Upovídané hubené děvčátko se zrzavy´mi copy přijíždí na nádraží v Bright Riveru na kanadském ostrově Prince Edwarda.

děti a mládež

Anne ze Zeleného domu

251 Kč
223 Kč
Jak vycvičit draka - 11%
Jak se stát největším vikingským hrdinou všech dob? Můžete se jím prostě narodit. Může vám to zákulisními intrikami zařídit vaše babička. Nebo se k tomu můžete dopracovat vlastní pílí jako Škyťák Šelmovská Štika III..
děti a mládež

Jak vycvičit draka

242 Kč
215 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti - 11%
(13x)
Tajemný ostrov. Opuštěný sirotčinec. Stará sbírka bizarních fotografií. Existuje opravdu podivný sirotčinec pro děti se zvláštními schopnostmi, o němž Jacob jako malý slýchával?
děti a mládež

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 21 položek
<< < 1 2 3 > >>