Nejprodávanější audioknihy na CD - leden 2019
světová

Pohřešuje se prezident - 11%
Jeden z nejdramatičtějších, ale především nejautentičtějších thrillerů poslední dekády od bývalého prezidenta USA Billa Clintona a novodobého klasika detektivek Jamese Pattersona!
světová

Pohřešuje se prezident

44 Kč
39 Kč
Proč máma pije - 11%
Máma slaví devětatřicáté narozeniny. Před sebou má vidinu hrozivé budoucnosti plnou lidí, kteří ji zvou na kurzy jógy a večírky, kde každý prohlašuje, že se „líznul“ po skleničce vína.
světová

Proč máma pije

269 Kč
239 Kč
Selfies - 11%
(3x)
Sedmý případ oddělení Q. Carl, Asad a Gordon stojí před záhadou dalece přesahující všechny, které dosud řešili. A jejich kolegyně Rose má vážné problémy. Dokážou i ve třech zabránit zavření oddělení Q a zastavit zabíjení v Kodani?
světová

Selfies

332 Kč
295 Kč
Šelma - 11%
(3x)
Profesor bioinformatiky Theo Cray nemá nejlepší ráno.
světová

Šelma

314 Kč
279 Kč
Vánoce Hercula Poirota - 11%
V brilantně vykreslené atmosféře podezíravosti a vzájemné nevraživosti dojde k vraždě. Hercule Poirot bude tentokrát potřebovat veškerý svůj um, aby tak neslýchanému zločinu přišel na kloub.
světová

Vánoce Hercula Poirota

305 Kč
271 Kč
Doktor Proktor a konec světa. Možná... - 11%
Zábavné a napínavé pokračování o doktoru Proktorovi. Další kolotoč šílených událostí se roztáčí!
světová

Doktor Proktor a konec světa. Možná...

259 Kč
230 Kč
Hadrový panák - 11%
(5x)
Hrůzná, ale úžasná! Detektivka roku je tady… O téhle knize nebudete moci přestat mluvit. Před čtyřmi roky vzal detektiv William „Wolf“ Fawkes spravedlnost do svých rukou – nedokázal ustát, že soud osvobodil podle něj jednoznačného pachatele.
světová

Hadrový panák

314 Kč
279 Kč
Malý princ - 11%
(4x)
Nesmrtelný příběh havarovaného letce a malého prince, plný fantazie a neopakovatelné, jímavé atmosféry, znovu ožívá, tentokrát v luxusním vydání a v novém překladu Jiřího Pelána.
světová

Malý princ

269 Kč
239 Kč
Tatérka - 11%
(1x)

Thriller, který se vám zaryje pod kůži. Když během tetovacího veletrhu v anglickém Brightonu objeví tatérka Marni Mullinsová podivně znetvořenou mrtvolu, ochromí celé město strach.

světová

Tatérka

314 Kč
279 Kč
Alea dívka moře: Volání z hlubin - 11%
(2x)
Nikdy se nepřibližuj k vodě! To byla poslední slova její matky, předtím než zmizela. Aleu však voda a tajemství kolem ní natolik přitahují, že vyrazí s kamarády na plavbu po moři.
světová

Alea dívka moře: Volání z hlubin

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>