Nejprodávanější hudba - leden 2019

Live In Prague
Nové album Hanse Zimmera natočené živě v Praze (2017).

Live In Prague

359 Kč
Nadechnutí - Komplet
Box vydaný v limitované edici uzavírá další úspěšnou etapu Čechomoru.

Nadechnutí - Komplet

944 Kč
A Star Is Born
A Star Is Born je americké romantické drama kombinované s muzikálem. V hlavní roli se objevuje držitel nominace na Oscara Bradley Cooper, pro kterého je film rovněž režijním debutem, a Stefani Germanotta, která je známější pod pseudonymem Lady Gaga.

A Star Is Born

287 Kč
Barvy
Marta Jandová vydává své první sólové album Barvy. A nebude to jen tak! Marta má výrazné rodinné hudební zázemí a patří u nás mezi velmi populární zpěvačky. O to víc je překvapivé, že na její debutové album si domácí fanoušci museli počkat tak dlouho

Barvy

374 Kč
Delta
Anglická folkrocková kapela Mumford & Sons vydává singl Guiding Light, jehož prostřednictvím rovněž oznamuje vydání čtvrtého alba Delta. Deska byla nahrávána v londýnských The Church Studios a produkce se ujal renomovaný Paul Epworth.

Delta

287 Kč
Hallelujah - Vánoční písně a koledy
Nejkrásnější písně pro nejkrásnější svátky! Martin Chodúr si po dvouleté usilovné práci splnil velký sen: natočil desku se šedesátičlennou filharmonií a s repertoárem, který dlouho střádal.

Hallelujah - Vánoční písně a koledy

354 Kč
Hity, které si zpíváte o Vánocích
2CD plná nejoblibenějších vánočních písní včetně koled. Novinka krasně zapadá do řady kompilací, které si zpíváte spolu.

Hity, které si zpíváte o Vánocích

188 Kč
Indigo
Druhé album jazzové zpěvačky Kandace Springs.

Indigo

305 Kč
It's About Time
It's About Time je deváté studiové album napsané a aranžované americkým kytaristou, zpěvákem, hudebním producentem a skladatelem Nilem Rodgersem, který se na albu objevuje po boku své skupiny Chic.

It's About Time

692 Kč
Jak jsi krásné, neviňátko
(1x)
Do tohoto alba jsme soustředili to nejlepší z naší vánoční koncertní činnosti z uplynulých jednadvaceti let. Kromě českých i moravských lidových koled zazní tu a tam i některá zlidovělá, jakou je raně barokní „Chtíc, aby spal“ Adama Michny.

Jak jsi krásné, neviňátko

206 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 63 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>