Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2019
předškoláci

Hrajeme si s dětmi na rodičovské dovolené - 11%
Pro knihu návodů na hry, vyrábění a jiné zábavy pro rodiče s dětmi od narození do 4 let autorka vybírá takové aktivity, které jsou jednoduché, zajímavé a přitom snadno použitelné bez speciálních pomůcek.
předškoláci

Hrajeme si s dětmi na rodičovské dovolené

89 Kč
79 Kč
Hry pro maminky s dětmi - 11%
Soubor tradičních i nových her, říkadel a námětů pro nejrůznější činnosti pro děti v předškolním věku.
předškoláci

Hry pro maminky s dětmi

221 Kč
196 Kč
Montessori - aktivity pro děti - 11%
Knížka je plná nejrůznějších činností pro děti od 4 do 7 let.Zahrnuté aktivity vycházejí z moderního vzdělávacího směru "Montessori" a podporují děti v tom, aby vlastním přičiněním poznaly okolní svět a lépe mu porozuměly.
předškoláci

Montessori - aktivity pro děti

359 Kč
319 Kč
Písmenkový svět pro 1. ročník ZŠ - 11%
Bohatě ilustrovaný pracovní sešit k nácviku jednotlivých písmen abecedy s využitím genetické metody čtení. Obsahuje metodickou příručku pro učitele.
předškoláci

Písmenkový svět pro 1. ročník ZŠ

89 Kč
79 Kč
Blbinky a bláto - 11%
(1x)
Tak trochu anarchistická knížka německého biologa o tom, jak dětem umožnit navrátit se k jejich přirozenosti. Patlání se v bahně, stavění tajných domečků, chytání zvířat? Unikněte s námi ze zajetí betonu a krásně vybavených hřišť.
předškoláci

Blbinky a bláto

151 Kč
134 Kč
Co umí barvy, nůžky, lepidlo - 11%
Kniha zve rodiče a vychovatele k jednomu stolu s dětmi, aby se společně přesvědčili, co dovedou barvy, papíry, nůžky, lepidlo, přírodniny a že z toho mohou vzniknout pěkné ozdoby, hračky i dárečky pro kamarády nebo příbuzné.
předškoláci

Co umí barvy, nůžky, lepidlo

203 Kč
180 Kč
Cyklotoulky - 20%
Společenská stolní hra Cyklotoulky vychází z oblíbeného televizního cestopisného seriálu. Nyní můžete objevovat zajímavosti České republiky nejen ze sedla kola, ale i doma společně se svými přáteli.
Užijte si zábavnou kvízovou hru !
předškoláci
Ukázky

Cyklotoulky

499 Kč
399 Kč
Hrajeme si s padákem - 11%
Kniha potěší učitele a vychovatele volající po širší nabídce kolektivních herních aktivit s netradiční, ale oblíbenou pomůckou – padákem. Nabízí na padesát her s padákem a v poslední kapitole je doplněna hrami se stuhami a šátky.
předškoláci

Hrajeme si s padákem

179 Kč
159 Kč
Logopedické hádanky - 11%
Hádanky ve formě veršů jsou určeny k upevňování výslovnosti českých hlásek a současně rozvíjejí u dětí smysl pro rým, rytmus a jazykový cit.
předškoláci

Logopedické hádanky

224 Kč
199 Kč
Písanka 1 – Uvolňovací cviky - 11%
Zamíchej kaši doleva. Zamíchej kaši doprava. Navlékni na šňůrku barevné korálky. Nakresli veliké kapky deště... V tomto pracovním sešite najdete velké množství zábavných cvičení na uvolnění ruky.
předškoláci

Písanka 1 – Uvolňovací cviky

35 Kč
31 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 36 položek
<< < 1 2 3 4 > >>