Nejprodávanější tituly - leden 2019
regionální literatura

Brno-střed Františka Kressy/ the City of František Kressa II. - 11%
Kniha fotografií významného brněnského autora Františka Kressy představí největší městskou část Brna v době normalizace. Pod názvem Brno-střed si většina z nás představí brněnskou pěší zónu s přilehlými uličkami.
regionální literatura

Brno-střed Františka Kressy/ the City of František Kressa II.

414 Kč
368 Kč
Litoměřice v obrazech - 11%
Výpravná fotografická publikace mapující město Litoměřice a jejich okolí. Ať už se jedná o malebnou krajinu Českého středohoří, rekreační oblast Píšťanského jezera nebo mnohé pohledy na majestátní řeku Labe, která protéká Litoměřicemi.
regionální literatura

Litoměřice v obrazech

450 Kč
400 Kč
Nové Město na Moravě včera a dnes - 11%
První doložená písemná zpráva o Novém Městě na Moravě pochází z listiny krále Václava II. z roku 1293 a souvisí s kolonizací zdejšího kraje po založení kláštera ve Žďáře.
regionální literatura
Ukázky

Nové Město na Moravě včera a dnes

287 Kč
255 Kč
Plzeň na skleněných negativech
Kniha přinese výběr z 23 000 negativů uložených ve sbírkách Národopisného muzea v Plzni. Přibližně 150 snímků, dosud nikde nepublikovaných, přiblíží život ve městě, způsob trávení volného času Plzeňanů či historii podnikání.
regionální literatura
Ukázky

Plzeň na skleněných negativech

179 Kč
Štatl Františka Kressy / Československá televize – studio Brno. - 11%
(1x)
Kressa reportážním způsobem ukazuje všednodenní realitu husákovské normalizace: jak náročné bylo koupit banány nebo koupit mražený hrášek v 80. letech. Druhá část ukazuje známé postavy z oblasti filmu a televizní tvorby v regionu jihovýchodní Moravy
regionální literatura

Štatl Františka Kressy / Československá televize – studio Brno.

351 Kč
312 Kč
Šumavští rodáci vzpomínají 3 - 11%
O tom, jaká byla Šumava v dobách jejich dětství a mládí, vzpomínají její rodáci. Každý příběh je jako kamínek do mozaiky obrazu Šumavy před válkou, za války a po válce. Eduard Steun ve svém příspěvku Vznik a zánik samoty Steindl (U Matesa) píše, že j
regionální literatura

Šumavští rodáci vzpomínají 3

269 Kč
239 Kč
Tajemné stezky - Tajnosti kraje bechyňského - 11%
(1x)
Tentokrát nás spisovatel Otomar Dvořák seznámí se starobylým „krajem bechyňským“, jenž kdysi sahal od rakouských a moravských hranic až k pohoří Brdy a k Vltavě nad Prahou.
regionální literatura

Tajemné stezky - Tajnosti kraje bechyňského

269 Kč
239 Kč
Výlety podél Sázavy - 11%
Turisticko-obrázková publikace s tipy na výlety podél řeky Sázavy je určena pro rodinné i individuální toulky, pro příznivce delších i kratších turistických výletů, pro milovníky historických památek i přírodních pozoruhodností, pro romantiky i pro vášnivé fotografy.
regionální literatura

Výlety podél Sázavy

224 Kč
199 Kč
Historické toulky Šumperskem II. - 11%
(1x)
Druhý díl představuje další historické zajímavosti ze Šumperska, tedy ze Starého Města, Branné, Hanušovic, Kopřivné, Loučné nad Desnou, Velkých Losin, Rapotína, Šumperka, Bludova, Libiny a dalších obcí.
regionální literatura

Historické toulky Šumperskem II.

266 Kč
236 Kč
Horská železnice Liberec – Jelenia Góra na starých pohlednicích - 11%
Celobarevná publikace, plná historických pohlednic, fotografií a plánků drážních staveb z období první poloviny dvacátého století, je věnovaná nostalgické dráze propojující české Jizerské hory s polskou stranou Krkonoš.
regionální literatura

Horská železnice Liberec – Jelenia Góra na starých pohlednicích

350 Kč
311 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 74 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>