Nejprodávanější tituly - leden 2019
kariéra

Jak vybrat správného člověka na správné místo - 11%
Čtivě a srozumitelně napsanou knihu sestavil autor, který má jako konzultant a psycholog bohaté zkušenosti s výběrem tisíců lidí v českých, německých a slovenských firmách.
kariéra

Jak vybrat správného člověka na správné místo

260 Kč
231 Kč
Přednášejte jako na TEDu - 11%
(1x)
Kniha Přednášejte jako na TEDu (v orig. TED Talks) se po vydání počátkem května 2016 okamžitě stala bestsellerem podle New York Times. Byla přeložena do 25 jazyků.
kariéra

Přednášejte jako na TEDu

314 Kč
279 Kč
Dokonalý život - 20%
Kniha ukazuje důležitou cestu k osobní svobodě a nezávislosti a nenápadnou, nenásilnou formou předává vědomosti o principech budování vlastní kariéry, dosahování skutečného úspěchu a štěstí.
kariéra
Ukázky

Dokonalý život

229 Kč
183 Kč
Mistrovská paměť - 20%
(1x)
Zdokonalte svou paměť s mistrem světa v paměťovém sportu! Objevte tajemství fungování paměti a využijte naplno skryté možnosti mozku!
kariéra
Ukázky

Mistrovská paměť

212 Kč
170 Kč
Pište jako copywriter - 20%
Pokud chcete mít úspěšný web, zajistěte mu lákavý obsah. Prostřednictvím této audioknihy budete o praktickém copywritingu vědět více než 95% vaší konkurence. Doslova jeho kouzlu propadnete.
kariéra
Ukázky

Pište jako copywriter

369 Kč
295 Kč
Prodávat je lidské - 11%
(1x)
Tradiční způsoby prodeje a obchodničení jsou nenávratně minulostí, pro úspěšou prezentaci produktu či služby jsou nezbytné nové schopnosti a dovednosti.
kariéra

Prodávat je lidské

314 Kč
279 Kč
Umění slovní sebeobrany - 11%
Tato knížka plná jasných a praktických rad a příkladů vám pomůže čelit všem slovním útokům a provokacím. Jde o jednu z nejlepších a nejužitečnějších knih na toto téma, při jejímž čtení se budete zároveň dobře bavit.
kariéra

Umění slovní sebeobrany

269 Kč
239 Kč
107 zlatých pravidel úspěšného manažera - 20%
Chcete patřit mezi manažery, kteří hladce a bez námahy postupují kupředu a budují úspěšně a rychle svou kariéru bez ohledu na zavedený systém, mezilidské problémy, nedosažitelné cíle a pracovní přetížení?
kariéra
Ukázky

107 zlatých pravidel úspěšného manažera

229 Kč
183 Kč
Inner Game pro manažery - 16%
Úspěšný americký poradce se v audioknize zabývá uplatněním jedinečné metody zvyšování výkonnosti - Inner Game - v pracovním prostředí.
kariéra

Inner Game pro manažery

618 Kč
520 Kč
Personalistika pro manažery a personalisty - 20%
Personalistika pro manažery a personalisty přináší ucelený pohled na personalistiku a personální činnosti v moderní organizaci. Manažeři a personalisté si prostřednictvím publikace osvojí systémové a strategické zásady a postupy organizace personalistiky.
kariéra
Ukázky

Personalistika pro manažery a personalisty

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 49 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>