Nejprodávanější tituly - leden 2019
cizojazyčná

Ptačí sněm / The parliament of Fowls - 58%

Slavná báseň autora Canterburských povídek napsaná v druhé polovině 14. století alegoricky vypráví o snu, v němž jde o správnou volbu životního partnera, a je vůbec prvním literárním dílem, v němž je zmíněn svátek svatého Valentýna.

cizojazyčná

Ptačí sněm / The parliament of Fowls

238 Kč
99 Kč
Sneak peek - 20%
Everyone shares pictures on the internet, everyone shares videos. But M. M. Cabicar is a phenomenon among writers, a phenomenon whose stories spread with unmatched reach and speed.
cizojazyčná
Ukázky

Sneak peek

25 Kč
20 Kč
We're Still at War - 11%
Using an innovative approach, these 13 comic strips narrate the destinies of people who in the battle against totalitarian power either morally triumph or succumb to their weaknesses.
cizojazyčná

We're Still at War

628 Kč
558 Kč
Angličtina pro děti - kouzelná gramatika - 11%
(1x)
Chcete se snadno naučit základy anglické gramatiky a ještě si při tom užít spoustu zábavy? Vítejte v Martínkově světě plném magie a humoru, ve kterém vám s přítomným i minulým časem pomohou kouzelné bytosti přímo z Velké Británie!
cizojazyčná

Angličtina pro děti - kouzelná gramatika

224 Kč
199 Kč
Artušův pád - 11%
(2x)

Dílo, ve kterém autor zpracoval klasickou artušovskou látku. Text k vydání připravil Christopher Tolkien a doplnil ho obsáhlým komentářem, v němž se věnuje básnickým i prozaickým zpracováním artušovské tematiky.

cizojazyčná
Ukázky

Artušův pád

313 Kč
278 Kč
Das Wassermännchen Krümel - 20%
Drei tschechische Märchen. Sie haben einen romantischen Blick auf die Welt und der menschlichen Beziehungen. Illustriert von Pavel Čech.
cizojazyčná
Ukázky

Das Wassermännchen Krümel

49 Kč
39 Kč
Prague a travers ses legendes - 11%
Kniha cíleně vybírá pražské památky, kam obvykle míří kroky všech turistů, tedy Pražský hrad, Strahovský klášter, Chrám sv. Víta, Karlův most, Ungelt, Staroměstské náměstí a Staroměstský orloj, Židovské Město a další.
cizojazyčná

Prague a travers ses legendes

359 Kč
319 Kč
Korespondence T.G. Masaryk - Slované, Poláci, Rusové a Ukrajinci - 11%
V rámci širšího projektu přináší tato kolektivní monografie analýzy styků T. G. Masaryka s Poláky a prvních etap vývoje jeho vztahů s Rusy a Ukrajinci.
cizojazyčná

Korespondence T.G. Masaryk - Slované, Poláci, Rusové a Ukrajinci

288 Kč
256 Kč
Prague in the Heart - 11%
Prague in the Heart is a collection of one hundred and eighty-nine true stories of events that have taken place in Prague over the past two hundred years.
cizojazyčná

Prague in the Heart

359 Kč
319 Kč
Sherlock Holmes - 11%
Since his first appearance in Beeton’s Christmas Annual in 1887, Sir Arthur Conan Doyle’s Sherlock Holmes has been one of the most beloved fictional characters ever created.
cizojazyčná

Sherlock Holmes

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 59 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>