Nejprodávanější tituly - leden 2019
báje a legendy

Tuláci věčnosti - 11%
Tři inspirované pohádkové bajky pro dospělé i děti, zahlédnuté a sepsané zatoulaným Oslíkem. "Pomůže-li kniha jedinému čtenári priblížit se o trochu více vlastní Cestě štěstí, nebyla psána nadarmo..."
báje a legendy

Tuláci věčnosti

162 Kč
144 Kč
Finské pohádky
(1x)
Výbor finských pohádek obsahuje témata původní finská i migrující. Všechna jsou však postavena na typicky finsky neotřelých motivech, které zaujmou malé i dospělé čtenáře.
báje a legendy

Finské pohádky

116 Kč
Jak muži přišli ke svému údu - 11%
Výbor erotických pohádek a legend či žertovných historek pocházejících z území dnešního Bulharska a Makedonie, který zde českým čtenářům předkládáme, vychází v autentické a necenzurované podobě.
báje a legendy

Jak muži přišli ke svému údu

217 Kč
193 Kč
My tři králové jdeme k Vám - 11%
Mýtus o Třech králích, kteří se přišli poklonit narozenému Ježíškovi, má různé podoby a tříkrálová tradice již neodmyslitelně patří k vánočním svátkům.
báje a legendy

My tři králové jdeme k Vám

107 Kč
95 Kč
Pražské pověsti, legendy a zkazky - 11%
Knížka pražských legend, pověstí a zkazek, jež se dochovaly do našich časů, přidává se čestně k celé řadě děl, která oslavila Prahu veršem i prózou, poezií i díly historickými. Autorka zachytila kromě známých pověstí i dosud neznámé nebo málo známé.
báje a legendy

Pražské pověsti, legendy a zkazky

179 Kč
159 Kč
Starověké báje a pověsti - 6%
Starověké báje a pověsti - Zeus – Prométheus – Apollon – Jitřenka, Demeter a Persefoné – Faethon – Dionýsos – Perseus – Herakles - Oidipus – Orfeus a Euridiké.
báje a legendy
Ukázky

Starověké báje a pověsti

169 Kč
159 Kč
Hliněný tygr - 6%
(1x)
Příběhy z dob, kdy ještě po zemi chodili bohové a démoni. Vyprávění se často vážou ke konkrétním místům v himálajském království, bok po boku v nich vystupují historické osobnosti a celý pantheon místních bohů.
báje a legendy

Hliněný tygr

253 Kč
238 Kč
Bludný bruslař - 6%
(1x)
Pověsti a legendy ze všech koutů Nizozemska i Flander v převyprávění Eelka de Jonga a výběr nejhezčích povídaček z waterlandského kraje v podání místních vypravěčů ze sbírek Meertensova ústavu v Amsterdamu.
báje a legendy

Bludný bruslař

211 Kč
198 Kč
Potopené zrcadlo - 6%
Výběr z bretaňských legend a pověstí, jejichž kořeny často sahají do dob před příchodem křesťanství, přibližuje českým čtenářům kouzlo této západní výspy Evropy a způsob myšlení jejích obyvatel.
báje a legendy

Potopené zrcadlo

253 Kč
238 Kč
Kouzelný strom - 6%
Mýty, legendy, pohádky a humorky Latinské Ameriky a Karibiku.
báje a legendy

Kouzelný strom

338 Kč
318 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 50 položek
<< < 1 .. 3 4 5