Nejprodávanější tituly - leden 2019
naučná, odborná a učebnice

Svět bez stížností - 6%
(2x)
To, že stěžováním si škodíme především sami, tuší asi většina z nás. Stěžování je ale tak silný a rozšířený návyk, že k tomu, abychom se ho zbavili, potřebujeme informace, podporu a ten správný impulz.
naučná, odborná a učebnice

Svět bez stížností

195 Kč
183 Kč
Zátopek - 6%
(10x)
Největší úspěchy Emila Zátopka i jeho seznámení s celoživotní láskou Danou můžeme znovu prožít díky libretu Jana Nováka a vizuálně opojnému provedení Jaromíra 99.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Zátopek

398 Kč
374 Kč
Emoční inteligence - 11%

IQ není zdaleka tak důležité jako EQ!

Vydání přelomové práce jednoho z nejpřednějších amerických psychologů, která naprosto mění pohled na to, co to znamená být chytrý.

naučná, odborná a učebnice

Emoční inteligence

314 Kč
279 Kč
Jíme zdravě každý den - 11%
Jíst zdravěji a ještě si pochutnat? Není to žádná věda! A jde to i úsporně. Vařte s Jíme zdravě jednoduše, hravě a do 30 minut. V novém vydání nejpopulárnější kuchařky od Jíme zdravě na vás čeká 120 receptů řazených podle druhu jídla.
naučná, odborná a učebnice

Jíme zdravě každý den

359 Kč
319 Kč
CyberSecurity - 11%
Kniha CyberSecurity se primárně věnuje problematice kybernetické bezpečnosti. Prezentovány jsou základní principy, které by každá osoba, která využívá informační a komunikační technologie, měla respektovat a případně si je měla modifikovat...
naučná, odborná a učebnice

CyberSecurity

449 Kč
399 Kč
Hledání dějin - 20%
(2x)
Dialog Karla Hvížďaly, novináře-zvědavce z Prahy, s Jiřím Přibáněm, právním filosofem z britského Cardiffu, nad uzlovými body naší historie, ku příležitosti 100. výročí republiky, v širokém teritoriálním i časovém kontextu od 9. do 21. století.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Hledání dějin

220 Kč
176 Kč
Nenasytnost - 11%
Filosof a teolog Anselm Grün ukazuje, jak je nenasytnost nebezpečná pro náš duchovní život, ale i jak ji léčit, a nakonec se jí zbavit.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Nenasytnost

223 Kč
198 Kč
Podivná smrt Evropy - 11%
(5x)
Douglas Murray brilantně líčí příběh masové imigrace do Evropy – její počátky v poválečném nedostatku pracovní síly, její zintenzivnění při slučování rodin a konečně humanitární ospravedlňování otevřených hranic.
naučná, odborná a učebnice

Podivná smrt Evropy

376 Kč
334 Kč
Z dějin české každodennosti - 11%
„Dlouhé“ 19. století, doba od konce 18. věku do vypuknutí první světové války, nebylo jen stoletím zrodu občanské společnosti, dobou dotváření politických struktur, diplomatických jednání, málo trvanlivých mírových smluv a válek.
naučná, odborná a učebnice

Z dějin české každodennosti

351 Kč
312 Kč
Jóga mysli - 11%
Sedmá kniha André Van Lysebetha se zaměřuje na lidskou mysl. Autor nás v ní seznamuje s takzvanými „mentálními obrazy“, které jsou klíčem k meditaci, umožňující nám lépe čelit každodennímu stresu.
naučná, odborná a učebnice

Jóga mysli

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>