Nejprodávanější tituly - leden 2019
dobrodružství

Plants vs. Zombies: Postrach okolí - 11%
Mladí dobrodruzi Patrice a Nate společně s ubrebtaným strážcem sousedství cvokem Davem bojovali se zombiemi v minulosti i budoucnosti. Jsou však připraveni na novou vlnu akademicky vzdělaných protivníků?
dobrodružství

Plants vs. Zombies: Postrach okolí

179 Kč
159 Kč
Pohádky o ježibabách a divných věcech - 11%
Autorské pohádky brněnského spisovatele a výtvarníka, bohatě ilustrované.
dobrodružství

Pohádky o ježibabách a divných věcech

279 Kč
248 Kč
Leonardo da Vinci - 11%
Ve Florencii kvete umění, ale také tu zuří boj o moc mezi rodem Medicejských a Pazziů. Bára se do něj zaplete úplně nevědomky - tajný vzkaz určený jednomu z Medicejských se totiž omylem ocitne právě u ní.
dobrodružství

Leonardo da Vinci

224 Kč
199 Kč
Příšerné příběhy vánoční - 6%
(2x)
Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. V sedmi příbězích prodchnutých tajuplnou, strašidelnou atmosférou čeká na čtenáře spousta geniálně nečekaných zvratů.
dobrodružství
Ukázky

Příšerné příběhy vánoční

161 Kč
151 Kč
Kluk v sukních - 6%
Další třeskutě zábavná i dojemná knížka britského herce, scenáristy a spisovatele Davida Walliamse, autora bestselleru Babička drsňačka a Pan Smraďoch.
dobrodružství

Kluk v sukních

202 Kč
190 Kč
Kryštof a Očoun - 20%
(1x)
Nevěřili byste, že v podzemí existuje pozoruhodná tajná říše obývaná jednookými tvorečky s velkou hlavou. Kryštofovi se to také zdá neuvěřitelné... Jednou při svém botanickém bádání ale objeví kouzelnou květinu zvoněnku, která otevírá cestu do podzemí.
dobrodružství
Ukázky

Kryštof a Očoun

139 Kč
111 Kč
Lovec démonů
Oliver a jeho bratr Zlocius k sobě nikdy neměli blízko, ale v poslední době se vztahy mezi nimi ještě zhoršovaly. Čtvrtý fantasy příběh o upírech.
dobrodružství

Lovec démonů

50 Kč
Robinson Crusoe - 14%
(1x)
Komiksová adaptace slavného románu anglického spisovatele Daniela Defoea je určena dětem od 9 let. Strhující děj, výstižné ilustrace a forma obrázkového románu nadchne každé dítě a čtení se tak pro něj stane velkou zábavou.
dobrodružství

Robinson Crusoe

148 Kč
127 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 58 položek
<< < 1 .. 4 5 6