Nejprodávanější tituly - říjen 2019
film

Ženy v běhu
S běháním je to úplně stejné jako v životě. Důležité je vydržet a nevzdávat se, když cíl je na dosah…
film

Ženy v běhu

89 Kč
Po čem muži touží

Charismatický cynik Karel Král, trochu šovinista a sarkastický sympaťák, na kterého ženy letí, je šéfredaktorem časopisu Playboy. Jednoho dne jeho nezávazný způsob života utrží hned několik ran...

film

Po čem muži touží

89 Kč
Úniková hra
Psychologický thriller Úniková hra vypráví příběh šesti lidí, kteří přijali výzvu zúčastnit se únikové hry. Velmi brzy ale zjistí, že ze hry cesta ven neexistuje… a začíná boj o přežití.
film

Úniková hra

359 Kč
V oblacích
Malý Manou je výborný letec a těší se na zkoušku létání, kterou musí podstoupit každý racek, aby se mohl s celým hejnem bezpečně vydat na zimu do jižních krajů. Nešťastnou náhodou ale skončí jako zmoklá slepice v moři.
film

V oblacích

179 Kč
Vdovy
Dnešní Chicago, město špinavé brutálními zločiny a prorostlé korupcí. Čtyři ozbrojení zločinci jsou policií nemilosrdně odpraveni při pokusu o loupež hodně velkého balíku peněz.
film

Vdovy

269 Kč
Zlo s lidskou tváří
Příběh jednoho z nejznámějších a nejmilovanějších sériových vrahů historie, Teda Bundyho. Překvapivým vypravěčem strhujícího filmu je Bundyho přítelkyně, která s ním v době vražd žila pod jednou střechou a o jeho hrůzyplné činnosti neměla ani potuchy
film

Zlo s lidskou tváří

179 Kč
Na Stojáka v kině - Zepředu i zezadu
Nejzábavnější podzimní nabídka kin proběhne Na Stojáka a v úplně novém exklusivním formátu 17D. 17 debilů a mikrofon. Parta komiků Na Stojáka připravila jeden jediný a nikdy neopakovaný speciální a úplně nejvíc unikátní večer nabitý humorem.
film

Na Stojáka v kině - Zepředu i zezadu

89 Kč
Robert Fulghum
DVD obsahuje dvě díla- NEPOSEDNÉ NOHY (dokument z návštěvy Fulghuma v Čechách, jeho pohled na svět) a CO JSEM TO PROBOHA UDĚLAL? (záznam představení scénického čtení v brněnském Ha-Divadle za osobní účasti Fulghuma na motivy jeho knihy). Délka 95 min.
film

Robert Fulghum

178 Kč