Nejprodávanější e-knihy - říjen 2019
přírodní vědy

Chemické sloučeniny kolem nás – Organika - 20%
Volné pokračování publikací Chemické prvky kolem nás a Chemické sloučeniny kolem nás – anorganika se zaměřuje na představení organických sloučenin nejen v podobě vzorců a chrakteristik, ale taktéž zajímavostí a jejich praktického využití.
přírodní vědy
Ukázky

Chemické sloučeniny kolem nás – Organika

179 Kč
143 Kč
Když se blýská na časy - 20%

Průvodce světem počasí a klimatických změn od moderátorů České televize. Zemská atmosféra fascinuje lidstvo už od nepaměti. Právě v ní totiž vznikají nejsledovanější přírodní jevy – počasí.

přírodní vědy
Ukázky

Když se blýská na časy

249 Kč
199 Kč
Smrtící rostliny - 20%
Nádherně zpracované a fascinujícím způsobem prezentované přírodní dějiny těch nejjedovatějších rostlin světa, které čtenáře vtáhnou do tajů neobyčejně rafinovaných strategií pro přežití a také poutavě osvětlí, jaký vliv mají tyto rostliny na člověka.
přírodní vědy
Ukázky

Smrtící rostliny

299 Kč
239 Kč
Kompaktní vesmír - 20%
Vydejte se s námi na výlet od známých planet naší sluneční soustavy až do miliardy světelných let vzdáleného hlubokého vesmíru!
přírodní vědy
Ukázky

Kompaktní vesmír

149 Kč
119 Kč
Obsahuji davy - 20%
Život mikrobů je úzce propleten s tím naším, stejně jako se životem každého živočicha na Zemi. Bez nich bychom tu zkrátka nebyli. Toto poznání se v posledních letech stalo nejdůležitější biologickou revolucí od doby Darwina – a vy můžete být u ní.
přírodní vědy
Ukázky

Obsahuji davy

295 Kč
236 Kč
Fylogeneze lidské lokomoce - 20%
Monografie se zabývá vývojovými aspekty pohybu současného člověka v okolním prostředí. Odkazuje k základům pohybu suchozemských obratlovců, kteří před 360 miliony lety kolonizovali souš planety.
přírodní vědy
Ukázky

Fylogeneze lidské lokomoce

290 Kč
232 Kč
Kvantová mechanika I. - 20%
První díl moderní dvoudílné učebnice kvantové teorie představuje ucelený a samostatný úvod do nerelativistické kvantové teorie, který čtenáře dovede od formální stavby teorie k archetypálním úlohám, teorii symetrie kvantových systémů a pohybu spinu.
přírodní vědy
Ukázky

Kvantová mechanika I.

270 Kč
216 Kč
Nová infinitní matematika: I. Velká iluze matematiky 20. století - 20%
Autorova cesta k vytčenému cíli vede Cantorovou teorií množin až k ultraproduktu.
přírodní vědy
Ukázky

Nová infinitní matematika: I. Velká iluze matematiky 20. století

110 Kč
88 Kč
Podmaněná planeta - 20%
Kniha profesora Univerzity Karlovy v Praze Bedřicha Moldana je druhým, rozšířeným a aktualizovaným vydáním úspěšné publikace, která za rok 2009 získala Cenu rektora Univerzity Karlovy za nejlepší monografii v oboru přírodních a lékařských věd.
přírodní vědy
Ukázky

Podmaněná planeta

310 Kč
248 Kč
Ekosystémová a krajinná ekologie - 20%
Kniha, jež je přepracovanou a doplněnou verzí stejnojmenného učebního textu z roku 2008, uvádí čtenáře do problematiky vzájemného vztahu ekosystému a krajiny.
přírodní vědy
Ukázky

Ekosystémová a krajinná ekologie

130 Kč
104 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 24 položek
<< < 1 2 3 > >>