Nejprodávanější tituly - říjen 2019
národní kuchyně

Pes, který jedl lanýže - 11%
Víte, co jsou „nahaté“ ravioly, jak se dělá „svaté víno“ a jak chutná scottadito neboli „spálený prst“? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny „duši“?
národní kuchyně

Pes, který jedl lanýže

358 Kč
318 Kč
Tisíc dnů v Toskánsku - 11%
Americká šéfkuchařka Marlena de Blasi má dvě životní vášně – lásku a jídlo. Obojí nachází v míře vrchovaté v toskánské vesničce San Casciano dei Bagni, kam se přestěhuje z Benátek se svým italským manželem Fernandem.
národní kuchyně

Tisíc dnů v Toskánsku

268 Kč
238 Kč
Kuře - Jednoduše & dokonale - 11%
(2x)
Ve své nové edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – Kuře.
národní kuchyně

Kuře - Jednoduše & dokonale

323 Kč
287 Kč
Czech cookbook - 11%
The best recipes of Czech cuisine.
národní kuchyně

Czech cookbook

269 Kč
239 Kč
Kafíčko a vše, co je sladkého - 11%
Knížka Kafíčko Magdaleny Dobromily Rettigové poprvé a naposled vyšla v roce 1845. Jak napovídá její podtitul, obsahuje recepty či praktické návody nejen na přípravu kávy, ale i kakaa, čokolády, čaje, punče, různých zákusků, dortů nebo zmrzliny.
národní kuchyně

Kafíčko a vše, co je sladkého

144 Kč
128 Kč
Ispirato da Italia - 20%
Ano, italská kuchyně kuchyně je tak trochu ortodoxní. Řídí se tradicemi, poctivostí a čerstvostí. Je provoněná bylinkami, vínem a láskou. Platí tu heslo: Maminka vařila dobře, ale babička vařila ještě líp.
národní kuchyně
Ukázky

Ispirato da Italia

237 Kč
190 Kč
Babiččiny pochoutky - 20%
Poctivé starodávné recepty od babičky spisovatelky Romany Szalaiové. Babička Antonie žila v letech 1915 až 2009. Její recepty jsou proložené vyprávěním o ní.
národní kuchyně
Ukázky

Babiččiny pochoutky

45 Kč
36 Kč
Osm chutí Asie
(1x)
Shahaf Shabtay, šéfkuchař oblíbené pražské restaurace SaSaZu, strávil objevováním kouzla asijské kuchyně mnoho let. Nyní spojil síly s nakladatelstvím Smart Press, aby se v knize Osm chutí Asie podělil nejen o recepty a postupy.
národní kuchyně

Osm chutí Asie

169 Kč
Traditional czech cuisine - 6%
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce,... Publikace v angličtině.
národní kuchyně

Traditional czech cuisine

339 Kč
319 Kč
La Cuisine Tcheque - 11%
Recepty české kuchyně ve francouzštině.
národní kuchyně

La Cuisine Tcheque

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 21 položek
<< < 1 2 3 > >>