Nejprodávanější e-knihy - říjen 2019
dobrodružné

Čaj s kapkou jedu - 20%

Dívčí detektivní klub řeší druhý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie! Daisy Wellsová a Hazel Wongová tráví prázdniny u Daisyiny rodiny a těší se na narozeninovou oslavu, kterou pro svoji dceru přichystala její okouzlující matka.

dobrodružné
Ukázky

Čaj s kapkou jedu

249 Kč
199 Kč
Doba kamenná - 20%
(1x)
Jeden z prvních živých tvorů, které Bára spatřila, byl – mamut. Naštěstí za řekou. Když se však jeden muž z Liščího lidu, kde Bára našla útočiště, rozhodl pomstít bratra, jehož zabil dýkozubý lev, začalo pro Báru dobrodružství napínavější...
dobrodružné
Ukázky

Doba kamenná

212 Kč
170 Kč
Dobrodružství Toma Sawyera – pro děti - 20%
(2x)

Známé příběhy od Marka Twaina jsou převyprávěny i pro malé děti Jmenuji se Tom Sawyer a bydlím u své tety v malém městečku na řece Mississippi.

dobrodružné
Ukázky

Dobrodružství Toma Sawyera – pro děti

179 Kč
143 Kč
Gulliverovy cesty – pro děti - 20%
Jmenuji se Lemuel Gulliver. Říkají o mně, že jsem odvážný cestovatel... Zavedu tě do nevídaných krajů. Třeba do země Liliputu, kde žijí lidé malí jako prst, nebo do Brobdingnagu, který zase obývají obři, či do země Moudrých koní, kteří svými vlastnostmi v mnohém převyšují obyčejné lidi.
dobrodružné
Ukázky

Gulliverovy cesty – pro děti

179 Kč
143 Kč
Monika a poklad templářů - 20%
Monika a její kamarádi Kuba a Arnošt tráví prázdniny nedaleko hradu Wolfensteinu. Při jedné objevitelské výpravě do staré zříceniny se Monika ztratí v podzemních chodbách a nedokáže najít cestu ven.
dobrodružné
Ukázky

Monika a poklad templářů

179 Kč
143 Kč
Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 3. - 20%
(1x)

Žáci Kopyto a Mňouk se vrací už potřetí!  Oblíbení žáci z Posázaví jsou znovu tady a s nimi i hromada nových dobrodružství. Rádi byste se dozvěděli, kterak si poradit s potopou nebo se lstivým hrobníkem? Kopyto a Mňouk mají řešení pro každou lapálii, a ani tentokrát na to nejsou sami.

dobrodružné
Ukázky

Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 3.

199 Kč
159 Kč
Táta za všechny prachy - 20%
(1x)
Dojemný příběh otce a syna, kteří mezi špatným a zase špatným musí vybrat menší zlo a nakonec zvítězí nejen nad zlověstným panem Velikánem, dokazuje, že Walliams se právem řadí k největším současným autorům literatury pro děti.
dobrodružné
Ukázky

Táta za všechny prachy

198 Kč
158 Kč
Nejhorší děti na světě 2 - 20%
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
dobrodružné
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

198 Kč
158 Kč
Lapuťák a kapitán Adorabl - 20%
(2x)
Dobrodružná knížka plná humoru pro děti a jejich rodiče. Čeněk, obyčejný malý kluk, jede s rodiči k moři. Setká se tam s kapitánem Adorablem, lovcem odměn a zvláštních tvorů, který pluje ve své lodi po celém Sedmimoří, pohádkovém světě plném ostrovů. Je zrovna na stopě Lapuťáka, nejvzácnějšího…
dobrodružné
Ukázky

Lapuťák a kapitán Adorabl

209 Kč
167 Kč
Nejhorší děti na světě - 20%
(1x)
Jste připravení setkat se s nejhoršími dětmi na světě? Seznamte se s pěti příšernými kluky a pěti hroznými holkami!
dobrodružné
Ukázky

Nejhorší děti na světě

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 23 položek
<< < 1 2 3 > >>