Nejprodávanější e-knihy - říjen 2019
medicína

Sebepoškozování - 20%
Narůstající počet mladých lidí v „objektivních" nebo „subjektivních" životních krizích sahá po žiletce či hořící cigaretě a zaměřuje svou „agresivitu" proti sobě. Tato publikace vysvětluje, že nejde o agresivitu v zjednodušujícím slova smyslu.
medicína
Ukázky

Sebepoškozování

169 Kč
135 Kč
Předlékařská první pomoc - 20%
Každý z nás by ji měl znát, každý z nás ji ve svém životě bude pravděpodobně někdy potřebovat a nikdo nevíme, kdy to bude - kdy naše znalosti a pohotová reakce zachrání lidský život.
medicína
Ukázky

Předlékařská první pomoc

135 Kč
108 Kč
Prvních 365 dní v životě dítěte - 20%
Ojedinělá a didakticky velmi cenná publikace dokumentující psychomotorický vývoj dítěte v prvním roce života. Původní publikace byla přeložena v 36 zemích světa. Předkládaná publikace obsahuje nový komentář ke zcela unikátním fotografiím.
medicína
Ukázky

Prvních 365 dní v životě dítěte

186 Kč
149 Kč
Výchova ke zdraví - 20%
Publikace obsahuje nejdůležitější základní poznatky z oblasti zdraví, metod výchovy ke zdraví, zdravého způsobu života, prevence a podpory zdraví a z oblasti sociálního zabezpečení a sociální péče.
medicína
Ukázky

Výchova ke zdraví

169 Kč
135 Kč
Dějiny psychologie - 20%
(1x)
Psychologie citlivě reaguje na předmět svého vědeckého zkoumání, kterým je lidská mysl a její proměny v prudce se vyvíjejícím světě.
medicína
Ukázky

Dějiny psychologie

424 Kč
339 Kč
Emoční poruchy v dětství a dospívání - 20%
Třetí vydání úspěšné publikace je poutavou ilustrací psychoanalytického přístupu k problémům, se kterými se ve svých ordinacích běžně setkávají dětští psychiatři, lékaři i psychologové.
medicína
Ukázky

Emoční poruchy v dětství a dospívání

356 Kč
285 Kč
Co byste meli vedět o rakovině prsu - 20%
Kniha přístupnou formou informuje veřejnost (zdravé i nemocné) o nejrůznějších aspektech vzniku rakoviny prsu, o nejnovějších trendech v diagnostice i léčbě této choroby.
medicína
Ukázky

Co byste meli vedět o rakovině prsu

169 Kč
135 Kč
Ošetřovatelské postupy pro zdravotnické záchranáře II - 20%
Základní učebnice předmětu Ošetřovatelské postupy oboru zdravotnický záchranář, která obsahuje veškerá témata pro optimální splnění studijních povinností v základním předmětu oboru.
medicína
Ukázky

Ošetřovatelské postupy pro zdravotnické záchranáře II

254 Kč
203 Kč
V bludišti jménem Alzheimer - 20%

Alzheimerova nemoc od A do Z Co je to Alzheimerova nemoc? Jak se pozná? A jak vypadá stárnutí bez této nemoci? Jakým směrem se vydat, když nemoc vstoupí do života? Jaký je rozdíl mezi Alzheimerovou nemocí a demencí? Je demence ve stáří nevyhnutelná?

medicína
Ukázky

V bludišti jménem Alzheimer

439 Kč
351 Kč
Váš mozek se dokáže změnit - 20%

Nejnovější vědecké objevy o plasticitě mozku popsané na osobních příbězích uzdravených.  Pozoruhodná kniha, která na sebe strhává pozornost na celém světě již několik let. Neuvěřitelné příběhy zázračných uzdravení lidí s poškozením mozku, nejnovější objevy na poli neuroplasticity mozku a jeho schopnosti "přemapování".

medicína
Ukázky

Váš mozek se dokáže změnit

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 94 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>