Nejprodávanější hudba - říjen 2019
pop

Zvíře jménem Podzim
Smutek, v němž se dá najít i vlastní kousek štěstí nebo radosti. Období před koncem roku, kdy leckdo bilancuje a vyhodnocuje. Zvíře jménem Podzim, nová kapela Jakuba Königa, žije přesně v tomhle prostředí.
pop

Zvíře jménem Podzim

449 Kč
Rise And Fall Of Ziggy Stardust And The Spiders From Mars
Reedice pátého alba Davida Bowieho - Rise And Fall Of Ziggy Stardust And The Spiders From Mars z roku 1972.
pop

Rise And Fall Of Ziggy Stardust And The Spiders From Mars

575 Kč
Dont Smile At Me
Album americké zpěvačky a skladatelky.
pop

Dont Smile At Me

305 Kč
My Songs
Britský hudebník Sting vydává desku My Songs. Kolekce, která bude dostupná v několika formátech včetně deluxe edice, obsahuje Stingovy neoslavovanější hity oblečené do hávu vhodného pro rok 2019.
pop

My Songs

1 196 Kč
Rub a líc
Druhé album zpěváka, který reprezentuje novou tvář českého popu. Je jednou z nejvýraznějších postav nastupující generace hudebníků, která žije on-line, je aktivní na sociálních sítích a oslovuje desítky až stovky tisíc posluchačů.
pop

Rub a líc

287 Kč
Úplně levej
Druhé album pojmenoval Pokáč podle jedné z písní, která – jak sám přiznává - svým názvem „poměrně přesně popisuje" jeho manuální zručnost. Z celkového počtu 14 písniček je pět již dobře známých díky vtipným videoklipům, které písničkář zveřejnil.
pop

Úplně levej

314 Kč
Origins
Origins je čtvrté studiové album americké poprockové kapely Imagine Dragons, vydané 9. listopadu 2018 ve složení Kidinakorner, Polydor Records a Interscope Records.
pop

Origins

1 061 Kč
Písničky pro dávné lásky
České písničky speciálně vybrané pro sentimentální a nostalgické nálady. Skladby, u kterých se snadno podlehne vzpomínání na první lásky a na šťastné chvíle. Melodie, které vytvoří ideální hudební kulisu pro řadu pocitů, prožitků a emocí.
pop

Písničky pro dávné lásky

267 Kč
Po půlnoci
Jedna z nejúspěšnějších kapel domácí scény, Mandrage, vydala své šesté studiové album s názvem „Po půlnoci“. Na 13 skladbách se tentokrát hudebně i textově podíleli všichni členové kapely.
pop

Po půlnoci

269 Kč
Queen
Jak se Nicki Minaj v minulém roce svěřila magazínu Dazed, její čtvrté album bude milionkrát neuvěřitelnější než cokoliv, co kdy představovala Anaconda.
pop

Queen

305 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 28 položek
<< < 1 2 3 > >>