Nejprodávanější e-knihy - říjen 2019
filosofie a náboženství

Filosofie en noir - 20%
(1x)
Myšlení, ať chce či nechce, odpovídá své době. Po tragické katastrofě holokaustu je platnost této skutečnosti ještě očividnější – a možná i proto jsou knihy poválečné filosofie obtížně srozumitelné.
filosofie a náboženství
Ukázky

Filosofie en noir

270 Kč
216 Kč
Filozofie 1. - Teoretická část systematické filozofie a etika - 20%
Kapitoly z ontologie (metafyziky, filozofie bytí), gnozeologie (noetiky, epistemologie, filozofie poznání), axiologie (filozofie hodnot a hodnocení), antropologie (filozofie člověka) a etiky.
filosofie a náboženství
Ukázky

Filozofie 1. - Teoretická část systematické filozofie a etika

99 Kč
79 Kč
Pavel z Tarsu a jeho svět - 20%
Monografie je první původní českou prací, která se v takové hloubce a takovém rozsahu zabývá jednou z nejvýraznějších postav raného křesťanství Pavlem z Tarsu.
filosofie a náboženství
Ukázky

Pavel z Tarsu a jeho svět

260 Kč
208 Kč
Síla mýtu - 20%
Knižní přepis proslulého šestihodinového cyklu rozhovorů amerického antropologa, religionisty a filozofa Josepha Campbella (1904-1987) s moderátorem Billem Moyersem, v zasvěcených sondách do nejrůznějších kultur, civilizací a náboženství.
filosofie a náboženství
Ukázky

Síla mýtu

238 Kč
190 Kč
Zen a umění údržby motocyklu - 20%
(1x)
Kultovní kniha americké literatury, podobně jako Kerouacův román Na cestě či Hellerova Hlava XXII. Spojuje zdánlivě neslučitelné žánry cestovního deníku, románu a filozofických úvah.
filosofie a náboženství
Ukázky

Zen a umění údržby motocyklu

266 Kč
213 Kč
Větrné toulání v hedvábných časech - 20%
(2x)
Všude to bude nádherné, takové, jaké si to uděláš. Máš strach z neznáma, ale i křišťálovou jistotu, že domov máš všude. Zabloudit nemůžeš, všechno nosíš s sebou, kam dojdeš, tam je tvůj cíl…
filosofie a náboženství
Ukázky

Větrné toulání v hedvábných časech

110 Kč
88 Kč
Zen je právě tady - 20%
(1x)
O výjimečném daru Shunrya Suzukiho zprostředkovat tradiční zenové učení pomocí běžně používaného jazyka není pochyb. V této knize ožívá v příhodách, které o něm vyprávějí jeho žáci.
filosofie a náboženství
Ukázky

Zen je právě tady

129 Kč
103 Kč
100 myšlenkových experimentů ve filozofii - 20%
(1x)
Filozofové rádi vyprávějí smyšlené příběhy. Používají je jako argumenty, jimiž podporují tvrzení o světě, o společnosti, a také o tom, jak bychom měli či neměli jednat. Říkají tomu myšlenkové experimentování.
filosofie a náboženství
Ukázky

100 myšlenkových experimentů ve filozofii

115 Kč
92 Kč
Pataňdžaliho jógasútra - 20%
„Otci jógy” Pataňdžalimu bývá připisována nejstarší klasická učebnice jógy z doby asi 200 let př. Kr., zvaná „Jógasútra”. Je zpracována do dvou set stručných aforismů ve čtyřech kapitolách.
filosofie a náboženství
Ukázky

Pataňdžaliho jógasútra

150 Kč
120 Kč
Člověk v šíleném dění světa - 20%
Každý, kdo se chce systematicky věnovat dílu Gillesa Deleuze, se musí vypořádat se skutečností, že kontinuita jeho myšlení je nabourána mnohými zlomy, z nichž tím největším je úzká spolupráce s Félixem Guattarim a neodlišitelnost obou autorů.
filosofie a náboženství
Ukázky

Člověk v šíleném dění světa

130 Kč
104 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 68 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>