Nejprodávanější e-knihy - říjen 2019
sport a fitness

Windsurfing - 20%
Kniha je určena začínajícím i aktivním surfařům.
sport a fitness
Ukázky

Windsurfing

149 Kč
119 Kč
Fotbalová cvičení a hry - 20%
Nové vydání jedinečné publikace přináší zásobník 150 graficky velmi názorně zpracovaných cvičení a her vhodných pro osvojení a zdokonalování obranných i útočných herních činností jednotlivců a brankáře, a k získání základních kombinačních schopností týmu.
sport a fitness
Ukázky

Fotbalová cvičení a hry

135 Kč
108 Kč
Cvičení s měkkým míčem - 20%
Malý měkký míč je velmi oblíbenou cvičební pomůckou, jejíž využití se uplatní nejen při posilování svalů při cvičebních aktivitách, ale především v rehabilitaci, kde může pomoci zpevnit svaly pánevního dna a uvolnit bolesti zad.
sport a fitness
Ukázky

Cvičení s měkkým míčem

169 Kč
135 Kč
Sportovní trénink - 20%
Sport je bezpochyby jedním z fenoménů naší doby. Obdivujeme výkony špičkových sportovců na olympijských hrách a světových šampionátech, organizace významných mezinárodních soutěží se stává "politikem", které "hýbe" celou společností.
sport a fitness
Ukázky

Sportovní trénink

195 Kč
156 Kč
Cyklistika - 20%
Populárně napsaná publikace oslovuje širokou část sportující populace, počínaje těmi, kteří si chtějí pomocí kola zvýšit fyzickou kondici, až po zkušené cyklisty a amatérské závodníky.
sport a fitness
Ukázky

Cyklistika

271 Kč
217 Kč
Posilování - kondiční kruhový trénink - 20%
Kruhový trénink je díky své pestrosti oblíbenou formou posilování kondičních i výkonnostních sportovců. Autorka vybrala vhodné posilovací cviky, prováděné s váhou vlastního těla i s jednoduchým náčiním, a seřadila je do 28 ukázkových programů.
sport a fitness
Ukázky

Posilování - kondiční kruhový trénink

161 Kč
129 Kč
Lezeme a šplháme - 20%
Pro všechny zájemce toužící po spontánních aktivitách představuje lezení na umělé stěně skvělou příležitost k formování fyzické i psychické kondice.
sport a fitness
Ukázky

Lezeme a šplháme

149 Kč
119 Kč
Fitness jóga - 20%
Fitness jóga je moderní dynamická forma jógy v současné době velmi populární pro svoji oblibu u široké sportovní veřejnosti.
sport a fitness
Ukázky

Fitness jóga

139 Kč
111 Kč
Krasobruslení - 20%
Mistryně republiky v tancích na ledě připravila jedinečnou publikaci nejen pro výkonnostní sportovce a trenéry, ale rovněž pro nejširší okruh zájemců o tento krásný sport.
sport a fitness
Ukázky

Krasobruslení

149 Kč
119 Kč
Hry ve sportovní přípravě dětí - 20%
Kniha populárně odbornou formou seznamuje čtenáře se zásadami a požadavky na využití her v tréninku dětí vhodných pro všechna sportovních odvětvích.
sport a fitness
Ukázky

Hry ve sportovní přípravě dětí

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 30 položek
<< < 1 2 3