Nejprodávanější knihy - říjen 2019
Evropa

Benátky - Víkend - 11%
Nenechte si ujít náš výběr nejkrásnějších míst. Náš průvodce vám představí hlavní památky i tajné kouty tohoto kouzelného města. Nabídne také nejlepší posezení s výhledy, kulturní akce a další tipy pro volný čas.
Evropa

Benátky - Víkend

251 Kč
223 Kč
Brusel - Inspirace na cesty - 11%
Nový průvodce na cesty do Bruselu. Toto významné mezinárodní centrum dokáže příjemně překvapit nejen svou architekturou, ale i gastronomií a nočním životem. Průvodce představuje centrum Bruselu i nejzajímavější lokality v okolí.
Evropa

Brusel - Inspirace na cesty

206 Kč
183 Kč
Brusel a Bruggy do kapsy - Lonely Planet - 11%
Romantické, kanály protkané Bruggy a rušný mnohonárodnostní Brusel tvoří neopominutelnou belgickou dvojici. Brusel je sice mnohem větší než Bruggy, ale oběma městy proplouvají lodě, jsou tu klidné a čisté parky...
Evropa

Brusel a Bruggy do kapsy - Lonely Planet

224 Kč
199 Kč
Budapešť - 11%

Od Budína k Pešti, od Královského paláce k Parlamentu, od Dunaje k městským sadům, od lázní Gellért až po bulvár Andrássy – hlavní město Maďarska se před vámi v mžiku otevře díky tomuto jedinečnému průvodci.

Evropa

Budapešť

242 Kč
215 Kč
Jak jsem potkala Brusel
(3x)
Poznejte hlavní město komiksu, čokolády, Evropské unie a (zdánlivého) chaosu.
Evropa

Jak jsem potkala Brusel

134 Kč
Krakov - Inspirace na cesty - 11%
Nové vydáné oblíbeného průvodce Krakovem. Navštivte slavná místa prodchnutá historií, vyberte si z nabídky zábavy a poznejte místní atmosféru.
Evropa

Krakov - Inspirace na cesty

179 Kč
159 Kč
Nejhezčí dobrodružné výpravy po Česku a Slovensku - 11%
Zkušený cestovatel, který prošel celý svět, nezanedbává ani naši vlast a sousední Slovensko, kde je také spousta pozoruhodných míst, která je možné objevovat a která jsou krásná v každém ročním období.
Evropa

Nejhezčí dobrodružné výpravy po Česku a Slovensku

539 Kč
479 Kč
Poutní cesty - Slavná poutní místa západní Evropy - 11%
Ať už se chystáte na skutečnou pouť, nebo chcete poznávat svět či prostě absolvovat dálkový pochod, publikace Poutní cesty vás povede po opravdu slavných historických trasách.
Evropa

Poutní cesty - Slavná poutní místa západní Evropy

539 Kč
479 Kč
Poznáváme Německo - Lonely planet
Na německé krajině je něco nepopiratelně uměleckého zvlněné, dunami lemované pobřeží, temné lesy, romantická říční údolí, alpské štíty i rozlehlé vinice.
Evropa

Poznáváme Německo - Lonely planet

269 Kč
Tajemná místa pohanů - 11%
Z pohledu jednoho lidského života zahrnuje pohanská doba sahající od našich prvních předků až ke starým Slovanům nepředstavitelně dlouhé časové období lidských dějin.
Evropa

Tajemná místa pohanů

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>