Nejprodávanější tituly - říjen 2019
sociologie

Manuál moderního nonkonformisty - 11%
(2x)
Publikace se skládá ze tří částí.
V první nazvané Teorie nonkonformismu se čtenář seznámí se základními myšlenkami kontrariánství. Jedná se o stručný příspěvek ke klasifikaci a typologii nonkonformismu a konformismu.
sociologie

Manuál moderního nonkonformisty

126 Kč
112 Kč
Hitmakeři - Tajemství popularity v éře rozptylování - 11%
(1x)
Nic se nestává „virálním“. Pokud si myslíte, že populární filmy, písně či aplikace k vám přicházejí jen tak odnikud a v dnešním přeplněném mediálním prostoru dosáhnou úspěchu jen díky šeptandě, neznáte jejich skutečný příběh...
sociologie

Hitmakeři - Tajemství popularity v éře rozptylování

332 Kč
295 Kč
Kontradikce / Contradictions 1-2/2017 - 11%
První ročník dvojjazyčné ročenky je věnován odbornému bádání a diskusím o dějinách a současnosti kritického sociálního myšlení ve střední a východní Evropě, jakož i o „postkomunistické“ situaci v dalších částech světa...
sociologie

Kontradikce / Contradictions 1-2/2017

234 Kč
208 Kč
Retrotópia - 11%
(1x)
Vo svojej poslednej knihe, ktorá bola publikovaná až po jeho smrti v januári 2017, sa Bauman venuje tendenciám, ktoré sú prejavom nostalgických túžob po idealizovanej či imaginárnej minulosti.
sociologie

Retrotópia

242 Kč
215 Kč
SOS - Sociologie pro pomáhající profese - 11%
Publikace je učebnicí sociologie aplikované v oblasti zdravotnictví a sociálních služeb.
sociologie

SOS - Sociologie pro pomáhající profese

225 Kč
200 Kč
Psychologie davu - 11%
Psychologie davu je jedním ze slavných děl citovaných v učebnicích psychologie i dalších společenských věd. Le Bon svou koncepci davu vybudoval v souvislosti s chováním davu během francouzské revoluce.
sociologie

Psychologie davu

269 Kč
239 Kč
Úvod do gerontologie - 20%
Učebnice Úvod od gerontologie se tematicky zaměřuje na aspekty stárnutí a stáří v co nejširším kontextu, ale především na podporu zdraví ve stáří, zdravé stárnutí a zdravotní politiku.
sociologie
Ukázky

Úvod do gerontologie

130 Kč
104 Kč
Modernismus a fašismus - 11%
(1x)
Knihou Modernismus a fašismus vrcholí dlouholetý výzkum renomovaného britského historika Rogera Griffina, který se snaží vysledovat a prokázat podstatu generického fašismu a zároveň jej lokalizovat v kontextu mnoha hnutí modernismu.
sociologie

Modernismus a fašismus

414 Kč
368 Kč
Příběhy (ne)obyčejných profesí - 20%
Kolektivní monografie Příběhy (ne)obyčejných profesí představuje osudy a vzpomínky mužů a žen vykonávajících několik zdánlivě „obyčejných“ profesí (armáda, bezpečnost/policie, hasiči, pohostinství, maloobchod, zdravotnictví, výtvarné umění atd.)
sociologie
Ukázky

Příběhy (ne)obyčejných profesí

270 Kč
216 Kč
Romové a stereotypy - 12%
Text publikace přináší bližší pohled na složitou interkulturní problematiku, z níž získané stereotypy vycházejí jako kumulativní archivy většinou negativně zpracovaných zkušeností s druhými.
sociologie

Romové a stereotypy

95 Kč
84 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>