Nejprodávanější tituly - říjen 2019
ekonomie

Jak to vidí Šichtařová - 11%
(7x)
Ty nejzásadnější texty posledních let o společnosti, politice i ekonomice v podání Markéty Šichtařové. Autorka několika bestsellerů, publicistka, nositelka ceny čtenářů Magnesia Litera, známá ekonomka a popularizátorka světa peněz s přispěním svého m
ekonomie
Ukázky

Jak to vidí Šichtařová

269 Kč
239 Kč
Finance podniku - 11%
(1x)
Sbírka řešených příkladů a otázek pomůže zájemcům lépe pochopit problematiku podnikových financí. Příklady a otázky jsou rozděleny podle jednotlivých oblastí podnikových financí. Obsahuje jak dílčí příklady, tak komplexnější případové studie.
ekonomie

Finance podniku

224 Kč
199 Kč
Manažerská psychologie - 11%
Kniha vychází již ve třetím, upraveném vydání a je určena především jako psychologické vádemékum pro manažery a podnikatele z různých oborů. Ocení ji však také studenti vysokých škol, kteří se připravují na řídicí práci.
ekonomie

Manažerská psychologie

386 Kč
343 Kč
Matematika v ekonomii a ekonomice - 11%
(1x)
Moderní učebnice inspirovaná prestižními publikacemi anglosaských univerzit pokrývá problematiku, jež je obsahem výuky matematiky na českých VŠ, klade důraz na případové studie z ekonomické praxe, na aplikace osvojených matematických dovedností.
ekonomie

Matematika v ekonomii a ekonomice

350 Kč
311 Kč
Public relations - 11%
(1x)
Na českém trhu dosud chyběla podobně komplexní a moderně pojatá publikace z oboru public relations, zaměřená na domácí podmínky a obsahující případové studie. Jejím cílem je stát se základním kánonem oboru.
ekonomie

Public relations

314 Kč
279 Kč
Intuitivní marketing prodává - 20%
Předkládaná kniha vám řekne, jak prostřednictvím moderních technologií a internetu, ale i tradičně tváří v tvář, oslovit nejen rozum, ale také instinkty a emoce klientů a dosáhnout tak prodejního a podnikatelského úspěchu.
ekonomie
Ukázky

Intuitivní marketing prodává

140 Kč
112 Kč
Podnikatelský plán a strategie - 11%
Kniha je určena podnikatelům, manažerům i studentům vysokých škol s ekonomickým zaměřením.
ekonomie
Ukázky

Podnikatelský plán a strategie

233 Kč
207 Kč
Velká kniha o řízení firmy - 20%
Kniha se komplexně a s důrazem na využití předkládaných poznatků v praxi věnuje řízení firmy od strategie až po praktickou implementaci metod a nástrojů usnadňujících fungování celé firemní organizace.
ekonomie
Ukázky

Velká kniha o řízení firmy

502 Kč
402 Kč
12 fází úspěšných prodejních rozhovorů - 20%
V prodeji je úspěch a neúspěch velmi těsně spjat. Kdo ví, jak vést obchodní rozhovor opravdu profesionálně, je vítězem. Obchodníci, prodejci a obchodní manažeři se v této ojedinělé knížce dozví,
ekonomie
Ukázky

12 fází úspěšných prodejních rozhovorů

169 Kč
135 Kč
Co nesmíte vědět! - 11%
(16x)
Autor v knize vysvětluje neobyčejně jednoduchým a srozumitelným stylem fungování bankovního a finančního systému, jak a proč vzniká inflace a jak se jí dá zabránit. Kromě toho píše jmenovitě o lidech v pozadí, kteří řídí náš svět.
ekonomie

Co nesmíte vědět!

351 Kč
312 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 120 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 12 > >>