Nejprodávanější tituly - říjen 2019
historické romány

Dobroninské morytáty
(1x)
Na počátku adventu přijíždí Jiří Adam z Dobronína na svůj statek na Vysočině, kde hodlá během Vánoc odpočívat. Ale ihned po příjezdu ho vyhledá stařena, která byla kdysi jeho kojnou. Prosí o pomoc, protože se ztratil její vnuk...
historické romány
Ukázky

Dobroninské morytáty

199 Kč
Letopisy královské komory VI. - Otrávený pohár / Smrt mučednice - 11%
Dva příběhy písaře královské komory Jiřího Adama z Dobronína se odehrávají v polovině 16. století.
historické romány

Letopisy královské komory VI. - Otrávený pohár / Smrt mučednice

314 Kč
279 Kč
Gentleman v Moskvě - 11%
(5x)
„Nenapravitelný aristokrat“ Rostov, uhlazený vzdělanec s důvtipem na rozdávání, jenž v životě neodpracoval jediný den, je nucen opustit své apartmá moskevského hotelu Metropol a žít v podkrovním kamrlíku pro personál, zatímco venku se odehrávají nejbouřlivější události ruské historie.
historické romány
Ukázky

Gentleman v Moskvě

449 Kč
399 Kč
Dva proti Říši - 11%
(1x)
Románové zpracování atentátu na Reinharda Heydricha. Popisuje scénu domácího odboje stejně jako exilovou vládu, výcvik parašutistů v Anglii, přípravu atentátu,
historické romány

Dva proti Říši

296 Kč
263 Kč
Králův dluh
(1x)
Píše se rok 1266 a český král Přemysl II. Otakar podporuje slabého císaře Richarda Cornwallského. Za to obdrží úřad, který spravuje císařovo jmění na východ od Rýna, a vzápětí se s jeho tichým souhlasem zmocní Chebska. Historické krimi.
historické romány
Ukázky

Králův dluh

199 Kč
Pražský hřbitov - 6%
(22x)
Nejnovější román Umberta Eca, v němž vystupuje řada historických postav (mj. S. Freud, A. Dumas) líčí na pozadí událostí 19. století vznik fiktivního konspiračního plánu, který začal žít vlastním životem.
historické romány

Pražský hřbitov

500 Kč
470 Kč
Olomoucký bestiář
(1x)
Na panství olomouckého biskupa bylo bestiálně zavražděno několik žen. Podařilo se chytit a usvědčit vraha, který byl prohlášen za vlkodlaka a upálen. Po čase ovšem vraždy pokračují. Přemysl II. Otakar pošle na Moravu prokurátora Oldřicha z Chlumu.
historické romány
Ukázky

Olomoucký bestiář

199 Kč
Husitská epopej V. - Za časů Ladislava Pohrobka - 11%
Pátý díl začíná klíčovým zlomem v zápase mezi katolíky, kteří se snaží o návrat ke starým pořádkům, a kališníky, vedenými mladým Jiřím z Poděbrad, který obsadí Prahu. Doba klidu končí a rozhoří se domácí válka.
historické romány

Husitská epopej V. - Za časů Ladislava Pohrobka

422 Kč
375 Kč
Maxl žhář
Tragický příběh tesaře, smolaře a posléze psance a vězně Maxla Novotného ze Žďáru unese čtenáře do druhé půli devatenáctého století, do nelehkých dob, kdy v českých vsích práce nebyla a zbýval jen hlad, vojna, zoufalství, zrada a zločin.
historické romány

Maxl žhář

44 Kč
Zázrak svaté Winifredy - 11%
(1x)
Píše se rok 1137 a převor benediktinského kláštera v Shrewsbury se pro opatství rozhodne získat ostatky svaté Winifredy, které spočívají v Gwytherinu, odlehlé vesničce ve velšských horách.
historické romány

Zázrak svaté Winifredy

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 146 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 15 > >>