Nejprodávanější tituly - říjen 2019
hudba

Génius v nás
Audiokniha obsahuje příběhy, návody a nástroje, jak odhalit genialitu a kreativitu v každém z nás.
hudba
Ukázky

Génius v nás

369 Kč
Vodácký zpěvník 2

Zpěvník obsahuje písně námořnické, vodácké z dob začátků trampingu a pár vodáckých (objevených od Vod. zp. 1). Najdete v něm písně od interpretů Hop Trop, Wabi Daněk, Michal Tučný, Ivan Mládek, Hoboes, Ozvěna, T.O. Rowers, Paběrky ad.

hudba

Vodácký zpěvník 2

99 Kč
Příběhy písní 3
První dvě části trilogie Příběhy písní vyšly v letech 2009 a 2011. Také ve třetím díle se Michal Bystrov vydává po stopách skladeb, na jejichž původní smysl, osudy či autory se dávno zapomnělo.
hudba

Příběhy písní 3

315 Kč
Akustika hudebních  prostorů 4. v České republice/ Acoustics of Music Spaces in the Czech Republic 4
Odborné i laické hudební veřejnosti se dostává do rukou čtvrtý díl přehledu akustických vlastností hudebních prostorů v České republice.
hudba

Akustika hudebních prostorů 4. v České republice/ Acoustics of Music Spaces in the Czech Republic 4

285 Kč
Výlov šuplíka
Miroslav Wanek patří k nejosobitějším a nejuznávanějším českým rockovým textařům. Kniha Výlov šuplíka nejen shrnuje jeho texty pro skupiny Už jsme doma, FPB, Divize T a Pluto, ale také mapuje Wanekovu tvůří kariéru v šesti obsáhlých rozhovorech.
hudba

Výlov šuplíka

253 Kč
Výtvarné umění a hudba
Předkládaná kniha - v současnosti u nás jediná tohoto zaměření - je bohatě vybavena barevnými reprodukcemi výtvarných děl a notovými příklady. Její nezbytnou součástí je CD se zvukovými ukázkami a digitální variantou obrazových ukázek v textu.
hudba

Výtvarné umění a hudba

387 Kč
Poison Heart: Přežil jsem Ramones
(1x)
Autor ve své autobiografii vpravdě punkovým způsobem líčí svou životní, hudební i závislostní kariéru a popisuje hlavní milníky, jež formovaly jeho osud.
hudba

Poison Heart: Přežil jsem Ramones

232 Kč
Nikdo to tu nepřežije
(1x)
Monografie o americkém rockovém zpěváku 60. let Jimu Morrisonovi a skupině The Doors. odle knihy byl napsán scénář k filmu The Doors režiséra Olivera Stonea.
hudba

Nikdo to tu nepřežije

268 Kč
Salieri
Portrét operního díla významné osobnosti, jež přes svůj nesporný vklad do dějin hudby stále zůstává ve stínu svého slavného soka W. A. Mozarta.
hudba

Salieri

207 Kč
Mozart ve Vídni
Obsáhlá monografie posledních deseti let Mozartova života. Braunbehrens ukazuje umělce na pozadí všedního dne josefínské Vídně – jak žil, jak bydlel, jak pracoval a jak cestoval.
hudba

Mozart ve Vídni

297 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>