Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2019
filosofie a náboženství

Paracelsica - 11%
Dvě rozšířené přednášky významného švýcarského psychiatra, psychologa a filosofa XX. století.
filosofie a náboženství

Paracelsica

224 Kč
199 Kč
Posvátná prostitutka - 11%
Posvátná prostitutka ztělesňuje jak sexuální, tak duchovní stránku ženy. Velebí bohyni ve fyzické rozkoši a duchovní extázi. Přesto je posvátná prostitutka panenská. Její panenství nemá nic společného s fyzickým stavem, ale s vnitřním postojem.
filosofie a náboženství
Ukázky

Posvátná prostitutka

268 Kč
238 Kč
Skutečné přítomnosti - 11%
(1x)
Eseje o myšlení, estetice, jazyku a Bohu.
filosofie a náboženství

Skutečné přítomnosti

331 Kč
294 Kč
Učednice každodennosti - 11%
V tomto kontextu si její autoři (převážně doktorandi a pedagogové českých teologických fakult) kladou otázku po hlubším duchovním smyslu ženské touhy, svobody, lásky, mateřství, utrpení a oběti, zkoumají dosud nevyhraněná povolání žen-single, ...
filosofie a náboženství

Učednice každodennosti

224 Kč
199 Kč
Výchova rodičů 1 - 11%
Tato kniha věnuje tolik pozornosti duchovnímu stavu rodičů z toho důvodu, že hlavním faktorem výchovy dětí je právě směr, kterým se rozvíjejí rodiče dětí, cíle, které rodiče dětí upřednostňují, a smysl života, který rodiče vyznávají.
filosofie a náboženství

Výchova rodičů 1

332 Kč
295 Kč
Bhagavadgítá - 11%
(3x)
Nový český překlad známého indického díla Bhagavadgítá v bilingvní podobě. Je opatřen gnostickou předmluvou a komentářem překladatele ze sanskrtu Mgr. Jana Kozáka, který umožňuje pochopit všechny teologické nejasnosti v textu.
filosofie a náboženství

Bhagavadgítá

396 Kč
352 Kč
Mezi mýty a minarety - 11%
(3x)
Co je hidžáb, když to není ženský šátek? Smějí se v islámských zemích stavět kostely? Proč pro muslimského učence může být nebezpečná srážka s islámským fundamentalistou? Z jakého důvodu si hluboce věřící muslimka na sebe nevezme burkini?
filosofie a náboženství

Mezi mýty a minarety

234 Kč
208 Kč
Antialkorán - 11%
(6x)
Reakce české společnosti na otázky islámu a islamismu jsou takřka výlučně černobílé: na jedné straně máme, slovy Patrika Ouředníka, „slamotruské trubirohy“, kteří „v každém Arabovi vidí muslima a v každém muslimovi potenciálního teroristu“...
filosofie a náboženství

Antialkorán

179 Kč
159 Kč
Ekonomie dobra a zla - 11%
(3x)
Ekonomii dobra a zla publikovalo v roce 2011 prestižní nakladatelství Oxford University Press. Od té doby kniha oslovuje nejen české, ale i zahraniční čtenáře.
filosofie a náboženství

Ekonomie dobra a zla

358 Kč
318 Kč
Stopařem na této zemi - 11%
(1x)
Kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné a moudré knihy Exotem na této zemi. Příběhy z bohatého Heryánova života plného setkání s nejrůznějšími lidmi všech společenských vrstev se prolínají s jeho kněžskou službou...
filosofie a náboženství

Stopařem na této zemi

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 339 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 34 > >>