Nejprodávanější tituly - říjen 2019
pro nejmenší

Divoká zvířata - 11%
Prozkoumej divoká zvířata žijící na savanách! Najdeš tu vysoké žirafy okusující koruny stromů, gorilí rodinku i hrochy, kteří se ze všeho nejraději povalují ve vodě. Prohlédni si tuto knížku a seznam se s nimi!
pro nejmenší
Ukázky

Divoká zvířata

224 Kč
199 Kč
Malý nočník, malá hovínka - 11%
Všichni kakají. Pejsek, kočička, králíček i koník. Dokonce i velký brácha! Kde kakají zvířátka a jak vypadají jejich hovínka? Tato vtipná a hravě ilustrovaná knížka je ideální učební pomůckou pro rodiče, jejichž děti se právě učí na nočník.
pro nejmenší

Malý nočník, malá hovínka

224 Kč
199 Kč
Úžasní broučci - 20%
Prozkoumej tajemnou říši hmyzu! Žije zde mnoho prapodivných brouků, barevných motýlů a dlouhých housenek. Prohlédni si tuto knížku a seznam se s nimi! V trávě se z housenky klube motýl, nad jezírkem přeletěla vážka a v lese pavouk tká své sítě.
pro nejmenší
Ukázky

Úžasní broučci

249 Kč
199 Kč
Vše, co jezdí a létá - Podívej se pod okénko - 11%
Seznam se díky této encyklopedické knížce s více než 60 odklápěcími okénky s různými dopravními prostředky. Prozkoumej je a zjisti něco nového.
pro nejmenší

Vše, co jezdí a létá - Podívej se pod okénko

314 Kč
279 Kč
Pro nejmenší - Zábava pro holčičky se samolepkami - 11%
Nakreslenými čarami spoj motýly a květiny stejných barev. Nalep samolepky stejných barev, jako mají šaty víl. Najdi knoflíky a zakroužkuj je. Spojením teček dokonči obrázky. Přeškrtni věci, které nepatří do dětského pokoje. Dolep samolepky...
pro nejmenší

Pro nejmenší - Zábava pro holčičky se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Pro nejmenší - Čáry se samolepkami - 11%
Domaluj déšť - svislé čáry. Domaluj kytaristovi struny - vodorovné čáry. Domaluj ježkovi špičaté ostny - klikaté čáry. Domaluj sněhulákům břicha - kroužky. Dolep samolepky na správná místa...
pro nejmenší

Pro nejmenší - Čáry se samolepkami

62 Kč
55 Kč
V moři - Podívej se, kdo se schovává - 11%
(1x)

Podívej se pod okénko a najdi toho, kdo se tam schovává. Leporelo pro deti od 1 do 6 let, které je naucí zábavnou formou poznávat zvírátka v moři.

pro nejmenší

V moři - Podívej se, kdo se schovává

53 Kč
47 Kč
Pro nejmenší - Tvary - 11%
Podej veverce čtvercové zrcátko. Naplň křečkovy tváře, až je bude mít pěkně kulaté. Najdeš houby pod trojúhelníkovými jehličnany? Tyto a mnohé další úkoly najdete v této knížce, která je určena pro nejmenší děti.
pro nejmenší

Pro nejmenší - Tvary

62 Kč
55 Kč
Dobrý den, medvídě! - 11%
Užívej si spoustu zábavy s tímto leporelem a zjisti, co všechno dnes bude malý medvídek dělat!
pro nejmenší

Dobrý den, medvídě!

224 Kč
199 Kč
Jak to žije na statku - 11%
(2x)
Toto veršované leporelo je určeno dětem od jednoho roku. Má pevné stránky s posuvnými a otočnými prvky. Zjisti, jak to žije na statku, a procvič si prstíky!
pro nejmenší
Ukázky

Jak to žije na statku

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 55 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>