Nejprodávanější Kniha - říjen 2019
hudba

Johnny Cash, I see a darkness
Johnny Cash, bekanntester Country-Sänger aller Zeiten, Rebell, Idol von Musik-Fans aller Generationen ? eine Legende bereits zu Lebzeiten.
hudba

Johnny Cash, I see a darkness

348 Kč
M Train. Vzpomínky
(2x)
Nový titul zpěvačky, básnířky a spisovatelky Patti Smith, autorky slavné knihy Just Kids, je ojedinělým autobiografickým záznamem.
hudba

M Train. Vzpomínky

314 Kč
RR rozhovory
Kniha přináší výbor z rozhovorů publikovaných v Revolver Revue, případně Kritické Příloze RR od samizdatových počátků do současnosti.
hudba
Ukázky

RR rozhovory

404 Kč
Slza obrazem
(1x)
Autentická fotokniha skupiny Slza, ve které mají fanoušci kapely poprvé možnost poznat její členy nejen v záři reflektorů, ale i v jejich běžném životě a to díky unikátním fotografiím Jindry Kodíčka, jež jsou doprovázeny biografickými texty.
hudba

Slza obrazem

359 Kč
Vodácký zpěvník 2

Zpěvník obsahuje písně námořnické, vodácké z dob začátků trampingu a pár vodáckých (objevených od Vod. zp. 1). Najdete v něm písně od interpretů Hop Trop, Wabi Daněk, Michal Tučný, Ivan Mládek, Hoboes, Ozvěna, T.O. Rowers, Paběrky ad.

hudba

Vodácký zpěvník 2

99 Kč
Doors: Brány vyhozené z pantů
Bývalí členové legendárních Doors se na stará kolena rozhádali. A to tak, že roztržku mezi nimi musel řešit soud. Samozřejmě, že šlo o peníze, ale nejen o ně, významnou roli v jejich sporu hrály zejména práva na používání jména původního jména kapely
hudba

Doors: Brány vyhozené z pantů

295 Kč
Příběhy písní 3
První dvě části trilogie Příběhy písní vyšly v letech 2009 a 2011. Také ve třetím díle se Michal Bystrov vydává po stopách skladeb, na jejichž původní smysl, osudy či autory se dávno zapomnělo.
hudba

Příběhy písní 3

315 Kč
George Harrison
Vynikající obsáhlá a poctivá biografie, která vyšla u příležitosti nedožitých sedmdesátin britské hudební legendy. Přináší působivý intimní portrét, který odhaluje mnoho nového i těm, kteří o Beatles a Harrisonovi ledacos vědí.
hudba

George Harrison

202 Kč
Hrají a vzpomínají Plzeňáci
Knížka vzpomínek se dvěma CD zavádí čtenáře do plzeňského rozhlasu 60. a 70. let minulého století, do doby jeho slavné éry a výjimečného postavení mezi regionálními rozhlasovými stanicemi.
hudba

Hrají a vzpomínají Plzeňáci

225 Kč
Ničeho nelituju
Kytarista a zpěvák Ace Frehley (vlastním jménem Paul Daniel Frehley) je zakládajícím členem skupiny Kiss, v které hrál od jejího založení v roce 1973 do roku 1982 a pak znovu v letech 1996 až 2002.
hudba

Ničeho nelituju

359 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 54 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>