Nejprodávanější e-knihy - říjen 2019
podle věku

Anglicko-český/ česko-anglický fotbalový slovník - 20%
Tento anglicko-český a česko-anglický fotbalový slovník je praktická a jednoduchá pomůcka určená pro všechny uživatele se zájmem o terminologii z oblasti fotbalu, sportu a dalších souvisejících oborů. Slovník obsahuje téměř 4 000 hesel.
podle věku
Ukázky

Anglicko-český/ česko-anglický fotbalový slovník

99 Kč
79 Kč
Hudební psychologie pro učitele - 20%
Monografie Hudební psychologie pro učitele poskytuje výběr a strukturalizaci těch základních poznatků, které pomohou pedagogům diagnostikovat a rozvíjet vnitřní předpoklady žáků.
podle věku
Ukázky

Hudební psychologie pro učitele

220 Kč
176 Kč
Slovník cizích slov - 20%
(1x)
Tento SLOVNÍK CIZÍCH SLOV obsahuje přibližně 30 000 hesel. Zahrnuty jsou pojmy a výrazy z angličtiny, latiny a dalších jazyků. Obsahem je terminologie z oblasti přírodních věd, techniky a společenských věd, a také obecně užívané zkratky.
podle věku
Ukázky

Slovník cizích slov

99 Kč
79 Kč
Topographical Anatomy with autopsy guide and clinical notes - 20%
This short synopsis of topographical anatomy is intended for medical students who already have a good knowledge of systematic anatomy.
podle věku
Ukázky

Topographical Anatomy with autopsy guide and clinical notes

130 Kč
104 Kč
Učitel a rodič - 20%
Publikace pojednává o tématu v pedagogické literatuře doposud opomíjeném: o spolupráci školy a rodičů. Je zaměřena především na učitele, který komunikuje s rodiči, vede třídní schůzky a nabízí rodičům další formy spolupráce.
podle věku
Ukázky

Učitel a rodič

254 Kč
203 Kč
Dětská sestra v primární a komunitní péči - 20%
Odborná publikace, zcela ojedinělá na českém trhu, je určena studentům ošetřovatelství, porodní asistence, dětským sestrám a porodním asistentkám působícím v primární a komunitní péči.
podle věku
Ukázky

Dětská sestra v primární a komunitní péči

212 Kč
170 Kč
Němčina - rétorika, prezentace, komunikace - 20%
Chcete zlepšit své komunikační dovednosti v němčině? Jaké fráze a slovní obraty používat při prezentacích či vyjednávání? Jak se německy slovně bránit, reagovat na námitky či odolávat manipulaci?
podle věku
Ukázky

Němčina - rétorika, prezentace, komunikace

229 Kč
183 Kč
Sociální práce ve zdravotnictví - 20%
Kniha je určena pracovníkům profese sociální práce, včetně sociální práce ve zdravotnictví, a studentům sociální práce a zdravotnických oborů. Soustředí se na základní otázky sociální práce ve zdravotnictví, která má u nás mnohaletou tradici.
podle věku
Ukázky

Sociální práce ve zdravotnictví

220 Kč
176 Kč
Schizofrenie v kazuistikách - 20%
Schizofrenie je choroba mnoha podob s často barvitými příznaky, jindy naopak s příznaky těžko postižitelnými, svádějícími k chybné diagnóze, a tím i k chybné léčbě. Tento neviditelný chorobný proces v konečném důsledku mění člověka k nepoznání.
podle věku
Ukázky

Schizofrenie v kazuistikách

135 Kč
108 Kč
Angličtina - gramatická cvičení - 20%
Tato kniha je určena všem nadšeným studentům anglického jazyka, konkrétně tzv. falešným začátečníkům a mírně pokročilým studentům, kteří si chtějí ověřit své dosavadní znalosti anglické gramatiky.
podle věku
Ukázky

Angličtina - gramatická cvičení

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 56 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>