Nejprodávanější tituly - říjen 2019
předškoláci

Cyklotoulky - 20%
Společenská stolní hra Cyklotoulky vychází z oblíbeného televizního cestopisného seriálu. Nyní můžete objevovat zajímavosti České republiky nejen ze sedla kola, ale i doma společně se svými přáteli.
Užijte si zábavnou kvízovou hru !
předškoláci
Ukázky

Cyklotoulky

499 Kč
399 Kč
Létající stroje - 11%

Kniha Létající stroje je určena jak zvídavým nadšencům a obdivovatelům letadel, tak všem budoucím pilotům a konstruktérům. Velice přehledně a srozumitelně seznamuje se základními principy aerodynamiky a fungování letadel.

předškoláci

Létající stroje

359 Kč
319 Kč
Nejlepší hry do kapsy - 11%
Kniha představuje výběr z deseti dílů řady Hry do kapsy, které Portál vydal v letech 2003 až 2005. Zahrnuje to nejlepší z oblasti her sociálně psychologických, motorických a kreativních, které deset malých knížeček postupně nabízelo.
předškoláci

Nejlepší hry do kapsy

224 Kč
199 Kč
Obrázková cesta - 11%
Obrázková cesta je kniha, která vás dostane do světa fantazie a her. Jestli vám dosud říkali, že do knih se nepíše a nekreslí, tak u této knihy to neplatí. Je to kniha, která čeká na váš příběh.
předškoláci

Obrázková cesta

176 Kč
156 Kč
Pro nejmenší - Protiklady se samolepkami - 11%
Který slon je malý a který velký? Ukaž, který košík je plný a který prázdný. Která housenka je krátká a která dlouhá? Řekni, co je prázdné a co plné. Ukaž, která myška je vysoko a která nízko. Dolep samolepky na správná místa.
předškoláci

Pro nejmenší - Protiklady se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Myšlenkové mapy pro děti - 11%
Kniha dětem pomůže zefektivnit psaní poznámek a učení, zkrátit dobu strávenou nad domácími úkoly, rozvíjet kreativitu a představivost, zlepšit paměť. Naučí se nejen zefektivnit práci do školy, ale třeba i jak naplánovat narozeninovou oslavu.
předškoláci

Myšlenkové mapy pro děti

224 Kč
199 Kč
Pro nejmenší – Chlapečci se samolepkami - 11%
S čím si chlapeček rád hraje? Podívej se na předlohu, domaluj obrázek a dotvoř jej samolepkami. Co se během závodu ztratilo z auta? Vybarvi auto podle předlohy a dolep samolepky ztracených předmětu.
předškoláci

Pro nejmenší – Chlapečci se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Šimonovy pracovní listy 5 - 11%

Než začnu psát, budu si s pastelkou hrát. Soubor zábavných grafomotorických cvičení pomůže dětem předškolního věku i malým školákům při zdokonalování jemné motoriky, smyslového vnímání a vytváření technických dovedností.

předškoláci

Šimonovy pracovní listy 5

149 Kč
132 Kč
Šimonovy pracovní listy 6 - 11%
Logopedická cvičení - soubor první, obsahuje dvacetdva pracovních listů k jedenácti hláskám. Některé listy a cvičení jsou zaměřeny na hlásky artikulačně jednoduché (M, P, B, V, F), jiné na artikulačně náročnější (C, S, Z, Č, Š, Ž).
předškoláci

Šimonovy pracovní listy 6

125 Kč
111 Kč
Ve škole se nebojím 2 - 11%
Děti jsou od přírody zvídavé a rády se učí novým věcem. Podpořte je v tom a nabídněte jim možnost, jak nové poznatky úspěšně zvládnout. Tento pracovní sešit vám pomůže!
předškoláci

Ve škole se nebojím 2

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 59 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>