Nejprodávanější tituly - říjen 2019
druhá světová válka

Květen 1945 na Mělnicku - 11%
Druhý svazek ediční řady České květnové povstání ve fotografii za pomoci několika set unikátních dobových snímků přibližuje závěr druhé světové války v oblasti „tradičního“ Mělnicka.
druhá světová válka

Květen 1945 na Mělnicku

269 Kč
239 Kč
Druhá světová válka
Přehlednné zpracování všech důležitých událostí 2. světové války ve zvuku i obraze. Přináší řadu méně známých dokumentů a ty, o nichž jste zatím jen četli, nabízí k poslechu v originálu.
druhá světová válka
Ukázky

Druhá světová válka

127 Kč
Oděské předmostí
(1x)
„Oděské předmostí“ je pokračováním knihy „Psáno na tanku“. Autor zde vypravuje o téměř sedmdesátidenní obraně města Oděsy u jehož bran byla svedena jedna z prvních bitev druhé světové války, která rozbila mýtus o bleskovém obsazení Sovětského svazu.
druhá světová válka

Oděské předmostí

89 Kč
V pekle plynových komor - 11%
Autentické svědectví někdejšího člena židovského sonderkommanda v Osvětimi – jednoho z mála těch, kteří osvětimské peklo přežili, a jediného, kdo podal ucelenou pravdivou výpověď o smrticí mašinérii, které musel sloužit.
druhá světová válka

V pekle plynových komor

295 Kč
262 Kč
Velitelé praporů SOS - 11%
(1x)
Publikace je vlastně čtvrtým dílem úspěšné trilogie „Jednotka určení SOS“. K jednotlivým životopisům jsou připojeny textové materiály vztahující se k působení dotyčné osoby v legiích, SOS nebo v protinacistickém odboji.
druhá světová válka
Ukázky

Velitelé praporů SOS

206 Kč
183 Kč
Hitlerův národní stát - 6%
(1x)
Alyho kniha, jež vzbudila nejen v Německu nebývalý ohlas, je věnována obyčejným Němců v letech 1933–1945. Hlavní důraz je v ní položen na sociální aspekty národně socialistického režimu a na jeho snahy získat obyčejné Němce na stranu nacistů.
druhá světová válka

Hitlerův národní stát

338 Kč
318 Kč
Podivná porážka - 6%
V Podivné porážce Marc Bloch nevystupuje jako historik, nýbrž jako kritický pozorovatel francouzského politického a intelektuálního selhání za druhé světové války.
druhá světová válka

Podivná porážka

219 Kč
206 Kč
Architekt 'konečného řešení' - 6%
(1x)
Práce amerického historika přináší obsáhlý a zasvěcený portrét říšského vůdce SS, šéfa německé policie a říšského ministra vnitra Heinricha Himmlera.
druhá světová válka

Architekt "konečného řešení"

331 Kč
311 Kč
Pachatelé, oběti a diváci - 11%
Jedna z nejuznávanějších historických prací, které se věnují problematice vyvražďování židovského obyvatelstva.
druhá světová válka

Pachatelé, oběti a diváci

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 49 položek
<< < 1 .. 3 4 5