Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2019
romány

Velký Gatsby
(3x)
Velký Gatsby - jedno z nejznámějších děl moderní americké literatury - má roku 2013 hned dve premiéry: dílo vychází v novém, moderním překladu Martina Pokorného a do kin přichází hvězdná filmová adaptace.
romány

Velký Gatsby

296 Kč
Začít znovu
(2x)
Allie Harperová se kvůli studiu stěhuje do Woodshillu a touží po jediném – začít znovu od začátku. Proto se jí úplně nelíbí, když jí nezbyde nic jiného než spolubydlet s arogantním grázlíkem.
romány

Začít znovu

359 Kč
Zvláštní příběh
(1x)
Katarína, Karolína a Karin jsou tři sestry, tři různé osobnosti.
romány

Zvláštní příběh

269 Kč
Hodinky od Ašera
(4x)
Co trápí dnešní třicátníky? Přemíra stresu, pocit osamění, nebo jen to, že si nemohou dovolit hodinky Hublot? Karla a Helenu spojí jedno letní odpoledne náhoda.
romány

Hodinky od Ašera

269 Kč
Leopardí muž
Někdy se nám v životě stane, že potkáme někoho, kdo se nám zdá být velice blízký. Něco nás k němu táhne a vůbec nechápeme proč, vždyť je to cizí člověk!
romány

Leopardí muž

268 Kč
Příležitost
Fascinující příběh, odehrávající se v polovině devatenáctého století, vypráví o Biancovi, muži se záhadným původem a nadpřirozenými schopnostmi, který je kvůli spiknutí pařížských pozitivistů nucen opustit Evropu, aby se nakonec usadil v Argentině.
romány

Příležitost

269 Kč
Veselice aneb Kostlivec ve skříni
Román klasika anglické literatury vyšel poprvé v roce 1930 a čtenáři v postavě spisovatele Edwarda Driffielda záhy odhalili skutečného romanopisce Thomase Hardyho.
romány

Veselice aneb Kostlivec ve skříni

249 Kč
Za sny

O cestě za sny s autorkou úspěšného blogu a stejnojmenného bestselleru Kecy, kecy, kecičky. Toto je příběh Maxe a Marly. Muže, kterého vlastní způsob života dohnal na samé dno, a ženy překypující sice energií a radostí ze života, ale ukrývající o

romány

Za sny

314 Kč
Zdi tvé
(1x)
Grafik Hynek je sice uznávaným umělcem, své životní dílo však dosud nevytvořil.
romány

Zdi tvé

332 Kč
Kněžna Ludmila
Ludmila se s radostí podvolí otcovu přání a provdá se za přemyslovského knížete Bořivoje. Když se jim narodí syn, jejich štěstí se zdá být úplné. Zdání však klame.
romány

Kněžna Ludmila

251 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 54 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>