Nejprodávanější Kniha - říjen 2019
duchovní teorie a směry

Živý vesmír - 11%
(1x)
Věda tradičně tvrdí, že vesmír byl vytvořen z netečné hmoty a prázdného prostoru. Duane Elgin shromažďuje mimořádné důkazy z kosmologie, biologie a fyziky o tom, že vesmír není mrtvý, ale naopak výjimečně živý, ...
duchovní teorie a směry

Živý vesmír

269 Kč
239 Kč
AllatRa - 11%
(1x)
Stará proroctví na různých kontinentech, v různých dobách a v různých náboženských systémech vypovídala o tom, že v dnešní době, v době globální změny epoch, se objeví kniha, která změní svět. Bude silná v každém svém slovu a znaku.
duchovní teorie a směry

AllatRa

531 Kč
472 Kč
Kniha o jógu - 11%
Filosofické úvahy související s tématem jógu.
duchovní teorie a směry

Kniha o jógu

360 Kč
320 Kč
Tajemství života - 11%
Existuje smysl života? Byl vesmír stvořen? Je život spravedlivý? Co dokáže naše mysl? Kam vede materiální rozvoj? Jak bojovat s chudobou? Jak si udržet zdraví? Jak čelit ekonomickým krizím? Jak řešit politické spory?
duchovní teorie a směry

Tajemství života

346 Kč
307 Kč
Cesta lásky - 11%
(1x)
Působivé pojednání o dosažení Poznání prostřednictvím čisté lásky.
duchovní teorie a směry

Cesta lásky

189 Kč
168 Kč
Dech Absolutna - 11%
Dech Absolutna je souborem rozhovorů mezi Moojim a upřímnými hledajícími Pravdy, které se odehrály v průběhu uplynulých několika zim u Arunáčaly.
duchovní teorie a směry

Dech Absolutna

189 Kč
168 Kč
Minutové nesmysly - 11%
Až budete číst krátké příběhy a probojovávat se mistrovým tajemným jazykem, možná bezděky narazíte na učení Tichu, jež je v knize ukryto, a dojdete k Probuzení ? a proměníte se. To právě znamená Moudrost: Změnit se tím, že si uvědomíme skutečnost.
duchovní teorie a směry

Minutové nesmysly

196 Kč
174 Kč
Spontánní evoluce - 11%
(2x)
Autoři knihy prozkoumávají víru i vědu celými staletími a skrze biologii buněk, fraktální geometrii, lidskou historii, politické vědy, společenské mýty a mnoho dalšího poukazují na skutky, které nás dovedly až tam, kde se nacházíme právě dnes.
duchovní teorie a směry

Spontánní evoluce

359 Kč
319 Kč
Okno v čase - 11%
(3x)
Vizionář a vědec Peter Russell ve svém bestselleru Okno v čase odvážně nastoluje hlavní duchovní výzvu naší doby — možnou transformaci našeho vědomí na vyšší úroveň.
duchovní teorie a směry

Okno v čase

217 Kč
193 Kč
Tarot magického měsíce - 6%
(1x)
Tarot magického měsíce se dokonale hodí jak k tradičnímu, tak k intuitivnímu výkladu a vybízí vás, abyste vstoupili do mystického světa sebepoznávání.
duchovní teorie a směry

Tarot magického měsíce

594 Kč
559 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 59 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>